Genkendt og anholdt: Efterlyst mand blev afsløret af vidne på restaurant

Grundlovsforhør i Retten i Holstebro med 38-årig mand fra Haderup-Feldborg-kanten, der har været efterlyst i mere end to uger.

Udgivet:30. september 2022, 09.43

Læsetid:1 minut

Et tip til politiet førte til, at en efterlyst mand torsdag eftermiddag blev anholdt på restaurant i Holstebro. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

HOLSTEBRO En eftersøgt mand i en sag om skydevåben blev opdaget, da han torsdag eftermiddag var ude at spise i Holstebro.

Et vidne i restauranten kunne huske politiets offentlige efterlysning med foto og navn af en 38-årige, genkendte ansigtet og besluttede at reagere. Derefter kunne betjente uden dramatik ved 15-tiden anholde manden.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi fredag formiddag. En dommer i Retten i Holstebro skal nu afgøre, om der skal ske varetægtsfængsling af manden.

Det var 13. september, at politiet gik ud offentligt med sagen om den 38-årige, der er fra Haderup.

Da han ikke havde reageret på politiets forsøg på at få ham i tale i en sag om skydevåben, gik ordensmagten ud med foto og signalement.

Læs også
<span>Straksdom for våbenbesiddelse:</span> 38-årig mand skal flere år i fængsel <span>Straksdom for våbenbesiddelse:</span> 38-årig mand skal flere år i fængsel
Læs også:
Straksdom for våbenbesiddelse: 38-årig mand skal flere år i fængsel
Læs også på herningfolkeblad.dk
<span>Politiet efterlyser 38-årig mand fra Haderup:</span> Beder offentligheden om hjælp <span>Politiet efterlyser 38-årig mand fra Haderup:</span> Beder offentligheden om hjælp
Læs også på herningfolkeblad.dk:
Politiet efterlyser 38-årig mand fra Haderup: Beder offentligheden om hjælp

Sagen indgår i et kompleks, hvor fem andre nu sidder varetægtsfængslet efter anholdelser i Struer, Holstebro og Herning.

Blandt andet sigtes to brødre fra Struer for at have haft skydevåben mellem hænderne. Det skal blandt andet være brugt i Klosterhede Plantage, har TV Midtvest tidligere rapporteret.

Også et halvt kilo amfetamin og 200 gram kokain indgår i de sigtelser, der er blevet rejst mod de fem.

Senest blev en 32-årig mand tirsdag fængslet for at have håndteret en pistol i Struer i slutningen af august. Sigtelsen bygger på rumaflytning og videoovervågning, har en anklager tidligere oplyst.

Læs også
<span>Politiet efterlyser 38-årig mand fra lokalområdet:</span> Har du set Thomas? <span>Politiet efterlyser 38-årig mand fra lokalområdet:</span> Har du set Thomas?
Læs også:
Politiet efterlyser 38-årig mand fra lokalområdet: Har du set Thomas?

/ritzau/