Sæson for lækkerier i haven: Tid til rysteribs

Store, saftspændte, solrøde og sure står de og inviterer til at lade sig overhælde med sukker, få sig en ordentlig rystetur og blive til rysteribs

Udgivet:18. juli 2022, 09.58

Læsetid:1 minut

HØST Elisabeth Tanderups ansigt stråler i solen; omringet af solbær, ribs, kartofler, salat og andet godt. Hun er ved at høste ribs fra de frugttunge buske. I dag regner hun med at plukke ca. 5 kilo.

- Det er lige nu de skal tages, det er nu de smager aller-, allerbedst. De har givet godt i år, men ...

Få fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indevarende abonnementsperiode. Mindste pris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer