112

Politirapporten: Tequila-tyv blev taget tredje gang og diskoteksgæst råbte »4-0 til Palle«

Weekendens politinyheder samlet i en artikel

Udgivet:16. januar 2023, 10.33

Læsetid:3 minutter

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

Politirapporten: Tequila-tyv blev taget tredje gang og diskoteksgæst råbte »4-0 til Palle«

112

Ung diskoteksgæst taget med kokain

Lørdag aften klokken 23.07 blev en 21-årig mand fra Skive undersøgt, da han var gæst på et diskotek på Nordbanevej.

- Ved visitationen af ham blev der fundet 0,21 gram kokain, og det er han selvfølgelig sigtet for. Derudover får han et forbud mod at komme på diskoteket i to år, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Diskoteksgæst råbte »4-0 til Palle« mod politiet

Da en politipatrulje natten til søndag var på besøg på et diskotek på Nordbanevej i Skive, var der en ung gæst, der lige ville give dem en hilsen.

- En 18-årig mand fra Ramsing råbte »4-0 til Palle« mod patruljen, og derfor bliver han sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd. Det er der blevet dømt for tidligere, netop hvis nogen har råbt »4-0 til Palle«, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Tilråbet henviser til politimorderen Palle Sørensen, der dræbte fire politimænd i København i 1965.

22-årig taget med pulver på sig

Klokken 00.33 natten til søndag blev en bil med to personer i standset midt i Skive.

- Vi skønnede, at de kunne være påvirket af euforiserende stoffer, så vi visiterede dem begge. På den ene, en 22-årig mand fra Skive, fandt vi to pakker med tre gram pulver i hver. Pulveret var pakket ind i cigaretpapir og sølvpapir, og pulveret er nu sendt til retsmedicinsk institut, så vi kan få klarhed over, hvad det er for noget pulver, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Den anden i bilen, også en 22-årig mand fra Skive, havde ikke noget ulovligt på sig.

Værdifulde møbler stjålet ved indbrud

Natten til søndag er der begået indbrud i en villa på Nøddevej i Skive.

- Hvoeddøren er blevet brudt op, og så er der blevet stjålet værdifulde møbler. Blandt andet fire lamper og en stol, og så er der også stjålet smykker. Vi har ikke en samlet opgørelse over værdien af de stjålne ting, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

25-årig mand stjal tequila to gange og blev stoppet tredje gang

To gange i løbet af onsdag i sidste uge stjal en ung mand fra Højslev en falske tequila fra Rema 1000 på Brårupvej.

- Det skete første gang klokken 14.46, og så skete det igen klokken 18.01. Det fandt butikken ud af ved at kigge overvågningen igennem, og derfor holdt de øje med manden i dagene efter, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Og søndag eftermiddag klokken 14.25 gik den 25-årige mand så i fælden.

- Personalet spottede ham i butikken, og de bad ham om at følge med ud i baglokalet. I første omgang indvilgede han i at følge med, men pludselig flygtede han fra personalet og ud af butikken. I forbindelse med flugten efterlod han en taske, så vi ved godt, hvem han er. Derfor opfordrer vi ham til at henvende sig til os, siger Niels Bach.

Bil stjålet fra parkeringsplads

I løbet af lørdagen fra klokken 12.00 til 22.25 er der blevet stjålet en bil fra en parkeringsplads ved Ringvej Syd udenfor Skive.

- Det drejer sig om en Ford Focus årgang 2013 med nummerpladen AJ 27 887, der er blevet stjålet, men vi har ingen spor at gå efter. Så hvis nogen ser bilen med den nummerplade, vil vi gerne høre nærmere, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.