Danske EM-profiler får en fridag mod Nordmakedonien

Mathias Gidsel og Niklas Landin er blandt de danske landsholdsspillere, der får et hvil mod Nordmakedonien.

Udgivet:17. januar 2022, 19.17

Læsetid:1 minut

Mathias Gidsel fik et slag i maven mod Slovenien, men bør være klar til torsdagens kamp ifølge landsholdsassistent Henrik Kronborg.

/ Ritzau /

DEBRECEN Helt som ventet sidder flere af de vigtigste danske spillere over i den sidste gruppekamp mod Nordmakedonien ved EM mandag aften.

Landsholdsassistent Henrik Kronborg oplyser halvanden time før kampstart, at Mathias Gidsel, Niklas Landin, Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup får et hvil.

De flankeres på tribunen af Johan Hansen, der ikke er rejst hjem, selv om han ikke længere er en del af 20-mandstruppen på grund af en fiberskade.

Gidsel har døjet med et slag, han fik i maven i slutningen af kampen mod Slovenien lørdag aften, men ifølge Kronborg er den unge GOG-spiller i bedring.

- Jeg tror, det går lidt bedre. Det er stadig rimelig friskt, men der bør ikke være nogen problemer i forhold til torsdag, siger Kronborg.

Torsdag spiller Danmark sin første kamp i mellemrunden, men modstanderen kendes endnu ikke.

Kevin Møller starter mandag i det danske mål, mens nytilkomne Jannick Green, der søndag trænede for første gang i 13 dage efter en coronainfektion, sidder på bænken.

Når Danmark er i forsvaret, er det med Hans Lindberg, Niclas Kirkeløkke, Simon Hald, Henrik Toft, Lasse Andersson og Emil Jakobsen på banen fra start.

Jacob Holm erstatter Hald, når bolden er i den anden ende af banen.

Danmark er allerede sikker på at vinde sin gruppe og få to point med over i mellemrunden, mens Nordmakedonien ikke kan nå væk fra gruppens sidsteplads.

Opgøret i Fönix Arena i Debrecen går i gang klokken 20.30.

/ritzau/