112

Spritkørsel i to-takter: Tuktuk stak af fra færdselsuheld, vendte tilbage og bragede ind i samme bil igen - og væltede

11. juni 2021, 09.16

Arkivfoto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix

POLITI Torsdag først på aftenen ville en 43-årig kvinde fra Vestsalling overhale en tuktuk på Holstebrovej i Skive. Tuktukken holdt stille, men da kvinden trak ud for at køre uden om, så kørte tuktuken ind i kvindens bil.

Kvinden stoppede bilen og steg ud, så hun kunne få kontakt til føreren af tuktukken. Det var han dog ikke interesseret i, så han kørte fra stedet. Derfor ringede kvinden til politiet.

Da patruljen ankom, kom tuktukken faktisk tilbage til uheldsstedet, hvor han endnu engang påkørte den 43-årige kvindes bil. Denne gang væltede tuktukken om på siden, så han kunne ikke stikke af.

Læs også
Politirapporten: Fuld kvinde lå på Møllestien - knytnæveslag på Theaterpladsen

Føreren viste sig at være en 60-årig mand fra Skive. Han blev alkometertestet, og han havde en promille på over det tilladte. Han blev derfor anholdt og taget med til en blodprøve.

Men ikke nok med det. Han havde heller ikke nogen førerret, fordi han ikke havde fornyet sit kørekort. Han havde heller ikke registreret sin tuktuk, og der var heller ikke tegnet forsikring på den. Alt det blev han sigtet for, ligesom han også blev sigtet for at køre fra et færdselsuheld.

Læs også
Taget på fersk gerning: Vaks borger opdagede tyv, der brød ind i tuk-tuk