Kaj’s Autoimport solgt: 31-årig har købt konkursramt bil-forretning

27. september 2018, 09.49

31-årige Jens Mortensen fra Fjends har overtaget de bygninger, som tidligere husede Kajs Autoimport A/S i Nr. Søby. Foto: Pauli Vendelbo

Godt en måned efter at Kajs Autoimport A/S blev erklæret konkurs for anden gang, er bygningerne i konkursboet nu solgt videre.

Det er 31-årige Jens Mortensen, der bor på Gammelstrupvej i Fjends og i fem år har drevet JM Autoteknik, der har sat sin signatur på papirerne.

- Stedet her på Gammelstrupvej var blevet for småt, og jeg havde gået og kigget efter et større sted i et stykke tid. Pludselig opstod denne mulighed, og jeg kom lidt hurtigt ind i de afsluttende forhandlinger. Jeg havde en dag til at se stedet og afgive et bud, siger Jens Mortensen.

Og buddet var det bedste, hvilket Jens Mortensen havde gjort sit til, at det skulle være.

Jens Mortensen har kendskab til bygningerne på Vinkelvej, da han kender Kaj Aage Petersen, og da han afgav et bud, smed han lidt mere i sækken for at være sikker på at få stedet.

- Jeg kunne fornemme på advokaten, at der var flere interesserede. Og jeg synes beliggenheden er rigtig god, så jeg skulle bare have bygningerne, siger Jens Mortensen.

Indtil nu har Jens Mortensen drevet et enmands-autoværksted, men når han rykker til Nr. Søby, ansætter han en anden mekaniker, så de til at begynde med bliver to i virksomheden.

Her vil Jens Mortensen fortsat tilbyde reparationer af biler, men han vil heller ikke gå af vejen for et godt bilsalg.

- Det bliver lidt anderledes, da jeg vil sælge billigere biler, end Kaj Aage Petersen gjorde. Det kan være mærker som Kia, Hyundai og Renault, og hvis jeg kan tjene penge, og kunderne kan få en billig bil, der ikke skal på værksted hele tiden, så er det jo en god handel for alle, siger Jens Mortensen.

Da Jens Mortensen afgav sit bud, var det et samlet bud på de tilbageværende biler og bygninger.

Men buddet på bilerne var for lavt, så de blev solgt til anden side.

- Det er en person, der har købt samtlige biler. Der var omkring 50 biler, siger kurator i konkursboet, advokat Birgitte Jørgensen.

- Det var bygningerne, der var vigtigst for mig. Så det gør ikke så meget, siger Jens Mortensen.

Jens Mortensen åbner JM Autoteknik i Nr. Søby ved en reception fredag den 5. oktober, og mandagen efter begynder den nye hverdag.