112

32-årig motorcyklist fra Skive-egnen dræbt i trafikulykke i Harzen

26. august 2019, 21.29

Foto: Politiet i Harzen

En 32-årig mand fra Skive-egnen omkom fredag i en motorcykelulykke i Harzen i Tyskland.

Det bekræfter tysk politi i en mail til Skive Folkeblad.

- Ved sammenstødet med en personbil blev motorcyklisten så alvorligt kvæstet, at han afgik ved døden på ulykkesstedet, oplyser lederen af afdelingen for centrale opgaver ved politiet i Harzen, Nadine Sünnemann.

Hun oplyser desuden den omkomne motorcyklist, Niels Norup Husum, kom fra »Skive / Dänemark«. Der er dog tale om Glyngøre.

Politichefen oplyser, at den 32-årige var i selskab med flere andre danske motorcyklister på vej til Harzen, da ulykken skete fredag klokken 11.10 mellem byerne Elend og Braunlage.

De nærmere omstændigheder ved ulykken fremgår ikke, men ifølge det lokale medie »Harz Kurier« var der tale om en kollision i forbindelse med en overhaling.

Motorcyklisterne besluttede at overhale fire biler, der holdt stille, men den 32-årige mand fra Skive overså ifølge mediet angiveligt, at den forreste bil, en Kia, havde blinklyset tændt, fordi føreren ville svinge over på en parkeringsplads i venstre side af vejen.

Kia’en drejede ind over vejen, og derefter ramte motorcyklen ind i bilens dør, hvorved den 32-årig blev kastet af motorcyklen og dødeligt kvæstet.

En 54-årig kvinde og en 59-årig mand, begge tyskere, der sad i bilen, kom lettere til skade ved sammenstødet.

Siden den tragiske ulykke har både familie og venner til den omkomne skrevet flere mindesord på sociale medier.