Familie undrer sig over tyveri fra gravsted: »Hvem har samvittighed til at gøre sådan noget?«

21. maj 2021, 07.37

Sådan så gravstedet ud, da det lille rådyr i stentøj (hårdt brændt ler) stadig lå ved siden af gravstenen. Rådyret har affektionsværdi for de pårørende, fordi de forbinder det med deres far, morfar og ægtemand. ?Privatfoto

Det er uforståeligt og frækt, når nogen ikke kan kende forskel på dit og mit på en kirkegård.

Det er de fleste nok enige om.

Ikke desto mindre må familien til Aage Nielsen, der ligger begravet på kirkegården i Lihme, konstatere, at nogen har taget det lille, søde rådyr i stentøj, som ellers ha...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Adgang til debat

Adgang til Læserklubbens fordele

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til fordele hos Læserklubben

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!