Lokal virksomhed nomineret til fornem branche-pris

12. november 2019, 13.22

Lise Korsgaard lader formentlig sine to brødre Mads og Lasse Haubo Korsgaard om at få sorte fingre i Salling Autogenbrug & Salling Autoteknik. Til gengæld skal hun gøre en indsats i at udvikle forretningen. Privatfoto

Salling Autogenbrug er blevet nomineret i kategorien Årets Autogenbruger for anden gang.

Siden 2015 har Auto Awards hædret og fremhævet aktører i bil- og autobranchen. Det er en branche som oplever store forandringer med stor hast, i forbindelse med den teknologiske udvikling i hele verden.

Nu har Salling Autogenbrug altså chancen for et vinde prisen som Årets Autogenbruger 2019.

Auto Awards har nomineret fem virksomheder i kategorien, og alle har gjort sig fortjent på den ene eller anden måde.

Denne gang vil vi vinde, fortæller Lasse Haubo, som sammen med sin bror, Mads Haubo, overtog Salling Autogenbrug efter deres far i løbende generationsskifte fra 2009-2012.

- Ud over at vi har vækstet autogenbruget hvert år de sidste mange år, så genbruger vi også mere og mere til formål der ikke er tiltænkt produktet oprindeligt. F.eks. samarbejder vi med en virksomhed der laver tasker af seler, nogle der laver bordplader af glas fra bilruder og for nyligt havde vi besøg af den lokale ungdomsskole som laver grill af gamle autofælge, fortæller Mads og Lasses søster, Lise Korsgaard, som kom med i familievirksomheden sidste efterår.

- Vi oplever vores nominering som et stort skulderklap for vores hårde arbejde i virksomheden, og ikke mindst for miljøet. Vi stræber hele tiden efter at blive bedre til vores arbejde og genbruge flere dele til flere forskellige formål, siger Lasse Haubo.

Auto Awards uddeler 24 priser den 19. november i Cirkusbygningen i København, og indtil den 17. november kan man stemme på sin favorit på www.autoawards.dk

Læs også
Iværksætter er blevet medejer af autoophugnings-firma: »Jeg kan ikke engang skifte et dæk«