Glarmesterfirma overtager lokal virksomhed og flytter adresse

Udgivet:02. juni 2019, 21.05

Læsetid:1 minut

Rene Christensen (til venstre) fra RC Glas og Ramme har overtaget forretningen Skive Glarmesteren efter Kalle Ramsdahl (til højre)..

Per 1. juni overtager RC Glas og Ramme Skive Glarmesteren og flytter den indkøbte forretning fra den nuværende adresse på Frisenborgvej til RC Glas og Rammes adresse på Marius Jensens Vej i Skive.

- Vi har i mange år haft et godt og frugtbart samarbejde med Kalle Ramsdahl fra Skive Glarmesteren, så da vi fik muligheden for at overtage hans forretning, var vi ikke sene til at takke ja. Skive Glarmesterens forretningsområde passer godt ind i vores egen forretning, så vi ser frem til at servicere den trofaste kundekreds, som Kalle Ramsdahl har opbygget gennem årene, siger RC Glas og Rammes indehaver, René Christensen.

Kalle Ramsdahl har drevet Skive Glarmesteren siden 1972 og synes nu, at tiden er kommet til at sikre forretningens fremtid på andre hænder.

- René Christensen og jeg har gennem årene hjulpet hinanden og haft et godt, kollegialt samarbejde. Derfor er jeg glad for, at Skive Glarmesteren nu fortsætter hos RC Glas og Ramme. Hos RC Glas og Ramme ved jeg, at mine mange, trofaste kunder fremover vil være i gode hænder, siger han.

Med forretningens fremtid sikret er det dog ikke Kalle Ramsdahls plan at trække sig tilbage. RC Glas og Ramme vil efter overtagelsen tilknytte Kalle Ramsdahl på konsulentbasis for at drage nytte af hans mangeårige erfaring og kompetencer.

- At Kalle Ramsdahl fortsætter på konsulentbasis hos RC Glas og Ramme, ser vi meget frem til, siger René Christensen.