Skive-elever vandt national konkurrence

Udgivet:12. december 2019, 06.02

Læsetid:1 minut

Michelle, Emma og Majbritt præsenterede i går deres oplæg i Aarhus. Opgaven var løst så godt af de lokale EUX-studerende, at de endte med at blive landsdækkende vindere. Foto: Skive College

4 år siden

Det lykkedes deltagerne fra EUX på Skive College at nå helt til tops i en nationale konkurrence, som fandt sted i går på rådhuset i Aarhus.

Eleverne Emma Jarsmer, Majbritt Bjerup Mannenar Pedersen og Michelle Røddik Normand, kan dermed kalde sig vindere af EUXBizCup 2019.

I løbet af efteråret har otte skoler og mere end 400 elever deltaget i EUXBizCup, hvor de har dystet om at komme med det bedste forslag til hvordan en konkret virksomhed kan øge sin omsætning online. Blandt alle deltagerne var der udvalgt fem finalisthold.

Eleverne fra business-afdelingen på Skive College får udover en præmie på 3000 kr. også lov at se deres forslag blive implementeret i virksomheden.

Direktør Desire Christoffersen fra Skive College er stolt over, at det blev de lokale elever, som gik til tops.

- Som erhvervsskole har vi hele tiden fokus på at uddanne de unge, så de kan matche arbejdsmarkedets behov og løse de opgaver, som venter på dem. Så når det lykkes tre af vores elever at levere et markedsføringskoncept, som kan bruges af en virksomhed, så er det jo helt fantastisk - både for de tre elever, for deres underviser og for Skive College, siger hun.

EUX-uddannelsen blander en erhvervsuddannelse med en gymnasial uddannelse. tj

Læs også
Lokale elever i national konkurrence om digital handel Lokale elever i national konkurrence om digital handel
Læs også:
Lokale elever i national konkurrence om digital handel