SIK jublede til sidst: Gudedrøn gav sejr i tillægstiden

16. maj 2021, 15.59

Mads Agger leverede en vidunderligt pletskud, som bringer SIK meget tættere på redning. Arkivfoto: Lars Rasborg

Hold så op, hvor var det et vigtigt drøn, der fire minutter inde i tillægstiden blev banket ind ved roden af stolpen ud mod Engvej.

Afsender var Skive IK’s Mads Agger - et gudedrøn med venstrefoden, da han huggede til en løs bold efter et indkast og så kuglen stryge ind akkurat udenfor Fremad Amager-keeper Jacob Pryts’ rækkevidde.

Målet gav SIK sejren på 1-0 efter 90 minutter, hvor meget blev forsøgt, men meget lidt lykkedes. Masser af optræk til afslutninger blev smidt væk på manglende præcision, og da gæsterne heller ikke virkede skarptslebne, lignede det 0-0 i lang, lang tid.

Og lige præcis uafgjort kunne SIK ikke bruge til alverden, så en opstilling, der i udgangspunktet var defensiv og med fokus på fight, blev pillet i stykker med fem offensive indskifter i jagten på den ene træffer, som kunne hive skibonitterne over stregen.

Mads Agger var en af indskifterne - og 11 minutter efter, han blev sendt på banen, fik han status af folkehelt på Hancock Arena.

Status er nu den, at SIK - i teorien - kan sikre sig overlevelse i næstsidste spillerunde. Det sker med en sejr hjemme over Hvidovre, hvis både Kolding og Vendsyssel samtidig taber.

Rettelse: I en tidligere version stod der fejlagtigt, at målet faldt efter et hjørnespark. Det var dog et indkast, og det er nu rettet.

Indlæser debat...