Skivemødet kan ses flere steder

Udgivet:29. august 2020, 09.53

Læsetid:1 minut

Nedtællingen til den tredje udgave af Skivemødet i næste uge er i fuld gang.

Flere lægger op til, at det skal være festligt og fornøjeligt - alt imens der tages skærpede forholdsregler for at undgå spredning af smitte med covid-19.

Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive viser mødet på den gigantiske storskærm i koncertsalen, oplyser direktør Knud Bjerre.

- Dørene vil være åbne, så alle kan komme og gå som de vil. Brasserie Bogart vil holde åbent, så der er mulighed for at købe mad og drikke. Alle er velkomne, fastslår direktør Knud Bjerre, Skive.

Han slår dog fast, at kommer to eller flere sammen til KCL, er de velkomne til at sidde sammen, såfremt de kender hinanden. Ellers skal der være et tomt sæde mellem de enkelte grupper tilstede i salen.

- Tilmelding er ikke nødvendig - dog må der ikke være over 500 gæster af gangen, og det holder vi øje med, understreger direktøren.

Skivemødet er arrangeret af Branding Skiveegnen Aps., og formanden er mejeridirektør Poul Pedersen, Thise.

Også i hans landsby har man planer om at gå sammen om at nyde oplevelsen i den nye borgerstue i Thise Forsamlingshus - og samtidig afprøve de nye, tekniske installationer om fredagen.

På Facebook inviterer forsamlingshuset 30 af sine medlemmer til at være med og opleve ikke blot bysbarnet, men også Clement Kjersgaard, Jim Lyngvild, Mads Langer, Jens Galschiøt og Christian Have live.

Også her vil der være mulighed for at købe mad og drikke på en anderledes og munter fredag, som mange ellers ville have tilbragt på Jenle.