KCL klar med nyt sæsonprogram: »Alle arrangementer gennemføres«

Udgivet:04. september 2020, 09.56

Læsetid:1 minut

Efter et stilfærdigt efterår på grund af corona-nedlukningen, er sensommeren travl i KCL, der satser på mange gæster i efterårets løb. Arkivfoto

Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive har netop udgivet et nyt sæsonprogram - og det er fyldt med oplevelser for enhver smag.

De finder sted i såvel KCL som i Skive Theater.

- Vi ville nok ikke gøre os den ulejlighed, hvis vi frygtede aflysninger. Vi gennemfører alle arrangementer, men vi overholder alle krav til undgåelse af spredning af corona-smitte.

Det siger direktør Knud Bjerre, KCL.

Dog må interesserede opgive tanken om at opleve én af de mest omtalte personer i sidste uge, Sofie Linde - og hendes talkshow under titlen »Hele Danmarks darling«, der skulle finde sted onsdag 3. marts 2021.

- Vi afventer lige nu svar på, om »Linde på Bjerget«, hvor hun skulle optræde sammen med skuespilleren Rasmus Bjerg den 22. januar 2021 kan gennemføres, forklarer Knud Bjerre.

Aflysningen er en følge af, at Sofie Linde netop har offentliggjort, at hun er gravid.

- Men ellers kan vores gæster roligt regne med, at vi tager alle de hensyn og følger de retningslinjer, vi skal, slår direktøren fast.

KCL har forøvrigt netop indledt billetsalget til én af kun to koncerter i Danmark med den engelske hitmager Billy Ocean, der er kendt for talrige, genkendelige klassikere, som er lige til at synge eller nynne med på.