112

Sugardating løb af sporet: Kvinde råbte, at hun var blevet forulempet

Udgivet:19. april 2021, 11.05

Læsetid:1 minut

Arkivfoto

Cecilie Bisgaard ceb@skivefolkeblad.dk
Læs også
<span>Voldsom stigning på tre år:</span> Sugardating eksploderer i Skive <span>Voldsom stigning på tre år:</span> Sugardating eksploderer i Skive
Læs også:
Voldsom stigning på tre år: Sugardating eksploderer i Skive

En kvinde stod på gaden og skreg, at hun var blevet seksuelt forulempet. Folk kom derfor ilende til og kontaktede politiet.

Søndag aften klokken 20:26 ankom politiet til Bøstrupvej i Bøstrup mellem Ørslevkloster og Virksund. Her mødte de en 21-årig kvinde fra Marslev på Fyn og en 53-årig mand fra lokalområdet.

Det viste sig hurtigt, at kvinden ikke var blevet forulempet, selvom hun havde råbt det. Det, der imidlertid var tale om, var en sugardate, der ikke var gået helt som planlagt, og derfor var parterne kommet op at skændes.

Kvinden mente bestemt, at de kun havde aftalt, at de skulle hygge sig, mens manden mente, at de havde aftalt noget om seksuelle ydelser. De var kommet op at skændes, da manden ikke ville betale kvinden det aftale kontantbeløb.

Politiet forklarede parret, at den slags sager skal man ikke belemre politiet med, men de valgte alligevel at mægle mellem kvinden og manden, og det resulterede i, at de fik begravet stridsøksen.

Politiet kørte fra stedet, efter de havde bedt parret om at dæmpe sig. Hvad daten endte med, og hvad de blev enige om, må stå hen i det uvisse.