Lokal autovirksomhed vinder fornem branchepris

20. november 2019, 12.41

Lasse Haubo Korsgaard og Lise Korsgaard var på scenen for at modtage prisen som »årets autogenbrug« tirsdag aften. Privatfoto

Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, og en af dem, Årets Autogenbrug, gik til Salling Autogenbrug.

De to søskende og medejere af virksomheden i Lindum, Lasse Haubo Korsgaard og Lise Korsgaard, var på scenen i Cirkusbygningen i København for at få overrakt den prestigefyldte statuette, mens deres familie sad på tilhørerpladserne.

- Det er mig en stor glæde at få lov til at løfte sløret for Årets Autogenbrug. Man kan sige meget pænt om autogenbrugere. Man kan sige, de er autobranchen grønne figenblad, man kan sige, de vores bæredygtige alibi eller man kan være sådan helt rørstrømsk og sige, at hos autogenbrugeren slutter det hele, og noget nyt begynder. Smukt ikke sandt?, sagde Adam Pade, som er redaktør for fagbladet »Autobranchen«, inden han tirsdag aften skulle overrække prisen som Årets Autogenbruger ved Auto Awards 2019.

De nominerede i kategorien Autogenbruger var Schmiedmann Nordborg, Salling Autogenbrug, Gørløse Autoimport, Sjelle Autogenbrug og Hammershøj Autoophug.

Vinderen i kategorien ”Årets Autogenbruger” vurderes ud fra om de er miljøcertificeret, offentlig godkendt, levering af den rigtige del til den rigtig bil i den aftale kvalitet, håndtering af reklamationer, miljøprofil, om de tænker nyt og kan omstille sig. Juryen består af en lang række eksperter i branchen.

Det var en stolt og glad autogenbruger der modtog prisen:

- Tusind, tusind tak. Det betyder sindssygt meget for os. Tak til hele virksomheden og alle der har stemt. Bonderøven kommer og tager prisen som Årets Hugger. Vi fester til I lukker og slukker, sagde Lasse Haubo Korsgaard i sin takketale.

Se Salling Autogenbrugs egen video fra overrækkelsen her:

[naviga:iframe allowfullscreen="true" allowtransparency="true" frameborder="0" height="316" scrolling="no" src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsallingautogenbrug%2Fvideos%2F2429850320666954%2F&show_text=0&width=560" style="border:none;overflow:hidden" width="560"][/naviga:iframe]

-ts

Læs også
Lokal virksomhed nomineret til fornem branche-pris
Læs også
Iværksætter er blevet medejer af autoophugnings-firma: »Jeg kan ikke engang skifte et dæk«