Lokalt bryggeri bliver sponsor: Stadion i Skive får nyt navn

Udgivet:19. april 2018, 12.54

Læsetid:2 minutter

Så er den aftale i hus: Lars Bræmer (til højre) har solgt stadion-navnet på den hidtidige Spar Nord Arena til byens måske bedst kendte brand - Hancock - her ved Henrik Nielsen og Peter Strunge Nielsen. Foto: Jan Sand, Skive IK

Ole Tang tang@skivefolkeblad.dk

5 år siden

Hvis Skive har et brand, der er mere kendt end Tarok, så må det være Hancock.

Det ved direktør Peter Strange Nielsen godt - men endnu større bevågenhed skader aldrig, når man lever af at sælge varer, så da stadion-navnet på det hidtidige Spar Nord Arena blev ledigt, så var det lokale bryggeri interesseret.

Det lurede Skive IK Elites sponsor- og eventchef Lars Bræmer hurtigt, og nu har parterne fundet hinanden i en aftale, der løber for de næste 3 1/2 år.

Så når den igangværende trælse fodboldsæson er overstået, så bliver Spar Nord-skiltene pillet ned - og erstattet af Hancocks ditto.

Hvorfor går I ind i det her?

- Venerationen for klubben, men også forretning. Vi skal altid pudse vort brand, siger Peter Strange Nielsen, der erkender, at han ikke hidtil har været den mest trofaste tilskuer til holdets kampe.

- Jeg skal til at komme her mere, og jeg tror, at fredagskampe er en god ide. Skive IK vil noget nyt, lave mere fest ud af kampene og omkring kampene, og som øl-leverandører er det naturligvis attraktivt for os at være med, siger han.

- Jeg er ikke selv den store fodboldmand, men min far, Fritz, er gammel SIK’er, og når vi er fra 1876 og SIK er fra 1901 - så er vi »gamle venner«, slår han fast.

- Jeg er træt af, at klubben rykker ned. Vi er naturligvis interesserede i at være med på så højt niveau som muligt, men det er jo også i modgang, man skal kende sine venner og stå sammen, og det prøver vi så på her, siger han.

Hancock beskæftiger p.t. 36 medarbejdere - og Peter Strange Nielsen medgiver, at firmaet har ryg-vind netop nu.

- Det er spændende. Vores produkter er efterspurgte, og de 36 har samlet set aldrig produceret mere øl/vand, end de gør netop nu.