Ejere går hver til sit: Fitnesscenter lukker til nytår

20. november 2020, 14.59

Steffan Bruun Brogaard og Jesper Tandrup går nu hver til sit, og Terminalen Skive lukker ned til nytår. Arkivfoto: ?Lindy Jørgensen

I godt fire år har Terminalen Skive tilbudt funktionel træning og crossfit i lokaler på Bilstrupvej.

Men for nylig blev det besluttet, at Terminalen Skive ved årsskiftet lukker ned.

Det bekræfter både Jesper Tandrup og Steffan Bruun Brogaard, der i fællesskab har drevet motionsstedet.

- Efter fire års godt samarbejde har vi valgt at gå hver til sit. Vi er kommet til et punkt, hvor vi har forskellige visioner for stedet, og derfor er vi blevet enige om den her beslutning, siger Steffan Bruun Brogaard.

Og Jesper Tandrup supplerer.

- Det har været nogle helt fantastiske år, hvor vi har kunnet tilbyde noget helt unikt, så derfor er det også vemodigt lige nu, siger Jesper Tandrup og fortsætter.

- Passionen for at motivere, træne og flytte mennesker fysisk og mentalt samt det at skabe sammenhold på tværs af relationer er dog ikke forsvundet, men jeg anerkender, at visionerne ikke har stemt overens, siger Jesper Tandrup.

Men lokalerne på Bilstrupvej får ikke lov til at stå tomme i mange dage.

Allerede den 5. januar åbner Steffan Bruun Brogaard sit eget motionssted, der grundlæggende skal tilbyde det samme, som Terminalen Skive har gjort.

Terminalen Skive så dagens lys 1. oktober 2016, efter Crossfit Skive på Marius Jensens Vej blev lukket ned et par måneder tidligere.