Projekt udsat: Skive får først vandpark næste sommer

Udgivet:08. juni 2018, 11.31

Læsetid:1 minut

Sidste år fik Glyngøre en vandpark (billedet), som blev en mægtig succes. Nu ser Skive også ud til at få en. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

Jens Kristensen
| jkr@skivefolkeblad.dk

Knud Bjerre tog tidligt i år sammen med Skive Sejlklub initiativ til, at Skive i år skal have en vandpark i stil med den, som nogle borgere skaffede Glyngøre sidste år.

Den skal ligge ud for Strandtangen og lystbådehavnen i Skive.

Sidst i april bevilgede Spar Vest Fonden og Skive Kommunes byudviklingsudvalg, som Knud Bjerre er formand for, penge til vandparken i Skive. Men blandt andet fordi det tager lang tid at få godkendt sådan et anlæg af Kystdirektoratet, bliver det først muligt at skaffe Skive en vandpark næste år.

- Vi håbede, at vi kunne haste det igennem i år. Men belært af tidligere erfaring vælger vi at vente til næste år, siger Knud Bjerre.

Initiativtagerne får nu også ekstra tid til at sikre driften af vandparken. I forbindelse med et møde, som Skive Sejlklub indkaldte til, om det emne, meddelte foreninger på havnen, at de ikke kan afse tid til at drive en vandpark. Et par klubber er på Skive Sejlklubs ansøgnings støtte til Byudviklingsudvalget anført som »samarbejdspartnere«. Sådan opfatter klubberne ikke sig selv på nuværende tidspunkt.

Knud Bjerre understreger, at han på ingen måde forventer, at foreninger på havnen går ind i en rolle som medejer og driftsherre, når det gælder vandparken. Det gælder om at mobilisere hjælp til blandt andet opsætning og nedtagning af vandparken.

Lokalt side 6-7

Læs også
<span>Vandpark:</span> Foreninger vidste ikke de stod på ansøgning <span>Vandpark:</span> Foreninger vidste ikke de stod på ansøgning
Læs også:
Vandpark: Foreninger vidste ikke de stod på ansøgning