112

Mand fremstilles i grundlovsforhør: Slog umotiveret to drenge i ansigtet

Helt umotiveret slog en mand efter to drenge

Udgivet:05. januar 2022, 09.19

Læsetid:1 minut

Arkivfoto: Martin Ballund

Cecilie Bisgaard
| ceb@skivefolkeblad.dk

POLITI Omkring klokken 17.25 tirsdag aften kom en 17-årig dreng og en 14-årig dreng gående ad Nørregade i Skive. Her stødte de på en 34-årig mand.

Helt umotiveret begyndte den 34-årige at slå efter drengene. Den 17-årige fik to knytnæveslag i ansigtet, og den 14-årige fik et enkelt knytnæveslag i ansigtet.

Politiet blev tilkaldt, og da de ankom, lykkedes det dem at anholde den 34-årige, der var kraftigt påvirket af spiritus. Han blev kørt til arresten i Holstebro, og klokken 10 bliver han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Viborg.

Læs også
<span>Politiet ledte efter fange, der var blevet væk efter udgang:</span> I stedet fandt de narko <span>Politiet ledte efter fange, der var blevet væk efter udgang:</span> I stedet fandt de narko
Læs også:
Politiet ledte efter fange, der var blevet væk efter udgang: I stedet fandt de narko

Anklager på sagen Alexander Stürup oplyser, at manden i juli blev dømt for vold, og i december blev han sigtet for endnu en voldsepisode, og det er derfor, den 34-årige nu skal fremstilles i grundlovsforhør.

Dommen fra juli har han endnu ikke afsonet.

Læs også
<span>Hans bil blev genkendt af politiet:</span> Østeuropæer dømt for spirituskørsel <span>Hans bil blev genkendt af politiet:</span> Østeuropæer dømt for spirituskørsel
Læs også:
Hans bil blev genkendt af politiet: Østeuropæer dømt for spirituskørsel