Fars Dag på Hjerl Hede: Træf for dæksparkere og rustbankere

På fars dag blev de som små drenge ved synet af veteranlastbiler

6. juni 2021, 05.24

Godt 70 udstillere af veteranlastbiler sørgede på fars dag for at trække masser af gæster til Hjerl Hede, der kunne notere sig en overvældende succes Foto: Steen Don

UDSTILLING Det var far, der fik lov at bestemme lørdag, og så gik turen for mange til Hjerl Hede, der havde benyttet fars dag som anledning til at udstille veteranlastbiler.

Godt 70 udstillere fra hele Jylland og Fyn havde meldt deres ankomst, og det gav en særdeles spraglet udstilling med både gamle og knapt...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Adgang til debat

Adgang til Læserklubbens fordele

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til fordele hos Læserklubben

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!