Slut med X Factor: Kwamie dropper Kvamm

Dronningen måtte svigte grev Henrik, Falchen er blevet gift, bagedystdeltager skal giftes - og andet nyt fra de kendtes verden

Læsetid:4 minutter

Kwamie Liv - her fotograferet mellem Simon Kvamm (t.v.) og Thomas Blachman ved årets »X Factor«-finale i Arena Randers - siger, at hun selv har besluttet at forlade dommertrioen ved talent­konkurrencen. Foto: Henrik R. Petersen/Ritzau Scanpix

Rasmus Viuff
Egnsredaktør

4 måneder siden

Sangerinden Kwamie Liv, 38, er historie i »X Factor«. TV 2’s planlæggere må ud at finde en ny kvinde til at sidde mellem de markante mænd Simon Kvamm, 48, og evigt uforståeligt plaprende Thomas Blachman, 60.

Kwamie havde nok for lidt at komme med - i hvert fald hvis man kigger på hendes resultater i den årlige musikdyst, hvor hun ikke var i nærheden af at bringe nogen af sine kandidater til sejr.

- Jeg står et sted som kunstner, hvor jeg mærker et kald til at bevæge mig dybere ind til min kreativitet og egne projekter, åbent og med fuldt fokus, og det har jeg valgt at lytte til, siger Kwamie i Se og Hør - hvor hun også anfører, at beslutningen helt er hendes egen.

Spændende, hvem der nu bliver personen i midten - og endnu mere spændende, hvor længe nogen gider se det.

Margrethe ikke med til konfirmation

I torsdags, Kristi himmelfartsdag, blev den lille prins Henrik - nå nej: grev Henrik - konfirmeret. Men det blev den 14-årige søn af Marie og Joachim, uden at farmor Margrethe - landets dronning - skulle med.

Her knap tre måneder efter sin rygoperation er dronningen ganske vist tilbage på arbejdet - senest da hun på Københavns Rådhus overværede medaljeoverrækkelsen hos Håndværkerforeningen København.

Men hun formåede ikke at være med, da Henrik blev konfirmeret i Frederikskirken, den danske kirke i Paris.

Prinsesse Marie har i Billed-Bladet forklaret, at det var Henriks eget ønske at blive konfirmeret i Paris.

- Det føles rigtig godt. Jeg tror, at det bliver en meget rørende og festlig dag. Men det er faktisk Henriks ønske, fordi han har været i Frankrig de sidste fire år. Og det er hans ønske at afholde konfirmationen i Paris, sagde hun på forhånd.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle møde kærligheden igen. Men der er jo en masse, vi ikke selv er herre over, siger musikeren Michael Falch, der endelig har fået sin Ginnalee. foto: Privatfoto

Michael Falch hemmeligt gift

Michael Falch, 66, der stadig er forgrundsfigur for Malurt, er blevet gift. Det skete faktisk allerede sidste år i al hemmelighed.

Den unge hustru er 24 år yngre end Falch, hun hedder Ginnalee og er fra Thailand, og Falch fortæller om, hvad der skete i sin erindringsbog, »Under månen. Overmodne mandomsfortællinger«: Falch mødte Ginnalee, der han skulle have massage for sin dårlige ryg. Hun bliver senere udvist af Danmark, men inden hun rejser, får hun lov til at bo hos Falck under påstand om, at de er kærester. Kærester bliver de, men så udvises Ginnalee, og de to er væk fra hinanden i 14 måneder under corona, inden Falch flyver til Thailand og gifter sig med Ginnalee. Helt hemmeligt.

Trods vielsen er Ginnalee stadig udvist af Danmark i to år. Så Falch har boet i Flensborg et halvt år sammen med hende, inden de to nu endelig bor sammen i Danmark - på Langeland.

Kagemand og dansemus skal giftes

Frederik Haun, 31, der blev kendt for sine smukke kager i »Den store bagedyst« forrige år, skal giftes med sin kæreste. Kæresten er også kendt fra tv - nemlig danseren Morten Kjeldgaard, 38. Vielsen sker anden pinsedag.

- Vi har styr på det hele omkring vores bryllup, men jeg mangler talen. Jeg vil gerne blotte mit hjerte, siger Kjeldgaard til Se og Hør.

Ditte vil gerne være mor - men ikke alene

Det ligner næsten en kontaktannonce - det, som Se og Hør præsenterer med skuespiller Ditte Ylva Olsen, 46, fra »Julehjertets hemmelighed«.

Skuespilleren har nemlig været i ugebladet Søndag, hvor hun erklærer, at hun rigtig gerne vil have børn.

- Men jeg har ikke lyst til at få dem alene. Jeg har lyst til at have en familie, for børn skal ikke bare være for min skyld; det skal også være for deres egen skyld, siger Ditte.

Sagen er blot, at Ditte er alene. Hun og hendes seneste kæreste, Jon Cetti, gik fra hinanden sidste år.

Og nu tikker det biologiske ur lidt højt, kan man fornemme.

- Jeg har været vild og udadsøgende, har rejst meget, flyttet meget, boet mange steder, været meget lidt konform og har skiftet kærester ud hurtigt. Der er en eller anden uro i mig, siger hun.

Men nu er det, som om livet er forandret - og prioriteterne også ...

Vi må håbe, at hun når det.

Nikita klar til at slå sig ned på Lolland

Nikita Klæstrup, tv-personlighed på 28 år og også en slags fjerdebølge-feminist, er klar til næste skridt sammen med kæresten Mikkel Christensen, som hun mødte under tv-optagelserne til »Fboy Island« til Discovery+.

Nikita, der bor sammen med Mikkel i København, har nemlig været på hjemøen Lolland med sin kæreste og erklærer nu i Se og Hør:

- Vi kunne sagtens bosætte os på Lolland. Vi har snakket om at starte et golden retriever-kollektiv - og i Nakskov kan man købe et palæ for et skurs pris i København. Det er planen.

Lad os nu se. Der er jo lidt længere mellem premiere-begivenheder og foto-muligheder nede på Sydhavsøerne ...

Læs også
Utroskab: Kristian Jensens Pernille er bange for, at det kan ske igen Utroskab: Kristian Jensens Pernille er bange for, at det kan ske igen
Læs også
Utroskab: Kristian Jensens Pernille er bange for, at det kan ske igen
Læs også
Partimor fejret i en hel uge: Inger følte sig helt kongelig Partimor fejret i en hel uge: Inger følte sig helt kongelig
Læs også
Partimor fejret i en hel uge: Inger følte sig helt kongelig