Venstre er en garant for et stærkt lokalt erhvervsliv

14. september 2021, 13.57

Mads Fuglede

ERHVERV Dansk Industri offentliggjorde i sidste uge sin rapport om erhvervsvenlighed blandt landets kommuner. I den forbindelse er hele ni ud af ti kommuner på listen Venstre kommuner, mens en enkelt socialdemokratisk kommune er med i top ti.

Rapporten taler et tydeligt sprog. I landets Venstre-kommuner er der stærkt fokus på, at man skaber et lokalt erhvervsliv, som skaber arbejdspladser og vækst til hele kommunen. DI’s rapport afspejler i virkeligheden også, at Venstre forstår vigtigheden af, at vi sikrer et dynamisk erhvervsliv i hele landet, men især også ude i landdistrikterne. Det er netop noget, som den socialdemokratiske regeringen ikke vægter ligeså højt.

Vi mener, at et stærkt lokalt erhvervsliv er en forudsætning for stærke lokalsamfund. Venstre vil altid være erhvervslivet største fortaler, og vi vælger aktivt at fokusere på en politik, som styrker virksomhedernes vilkår ude i kommunerne. Stærke virksomheder sikrer en sammenhængskraften ude i landdistrikterne. Derfor må man også bare konstatere, at det ikke er tilfældigt, at ni ud af ti kommuner er Venstre-kommuner, når det drejer sig om erhvervsvenlighed. Socialdemokraterne prioriterer det ikke på samme måde.

Det skal man huske ved kommunalvalget til november. En stemme på Venstre er en stemme på et stærkt lokalt erhvervsliv, som sikrer vækst og bosætningen i lokalområdet. Det er noget, som vi altid vil prioritere i vores politik.

Indlæser debat...