Et stuerent midterparti?

29. juli 2014, 10.14

Dansk Folkeparti brager frem i meningsmålingerne. Formanden Kristian Thulesen Dahl påstår, at DF er et midterparti, der nu er »stuerent«?

Formand for Trykkefrihedsselskabet og medlem af DF Katrine Winkel Holm havde på Folkemødet på Bornholm inviteret den afhoppede terrorist-infiltrator Morten Storm samt den militante nynazist André Eiby, der også kalder sig André Daner.

Han har været aktiv i aktivistgruppen »Danish Defence League« og naziorganisationerne Combat 18 (Kampgruppe Adolf Hitler) og Blood & Honour. Han er også aktiv i Danskernes Parti. 12. og 13. juni hyggede de sig i et lejet sommerhus.

Da Mogens Camre sad i Europa-Parlamentet for DF, udtalte han i 2001, at »Muslimerne ønsker verdensherredømme. Det kan de ikke opnå med militære midler, men prøver at opnå det ved at oversvømme verden med mennesker. Hele verden er infiltreret af muslimer og nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at få os fjernet«. Da Mogens Camre blev meldt til politiet for racistiske udtalelser, gemte han sig bag parlamentarisk immunitet.

Nu er han så på banen igen om jødernes øjeblikkelige situation i Europa: »Muslimerne fortsætter, hvor Hitler sluttede. Kun den behandling, Hitler fik, vil ændre situationen«. DF’s folketingsmedlem Søren Espersen bakker op om udtalelsen.

Kasper Ravn Fredensborg, valgt til Herning Byråd for DF, har for nylig udtalt om de mange bådflygtninge, der drukner i Middelhavet: »De kunne jo også bare lade være! Hvad er der galt med at blive i sit land og kæmpe for en bedre fremtid? Jeg har ikke ondt af dem, der drukner på den farefulde tur! Deres valg, deres skæbne«.

Og så til den »lokale andegård«: Medlem af Skive Byråd Erik Mortensen DF skrev i et læserbrev i Skive Folkeblad: »Rotterne plager byens borgere. De bliver jaget og forhåbentlig udryddet. Det samme må jeg jo desværre ikke ønske, om de personer, der i den grad chikanerer to kvinder«.

Jeg vil opfordre Erik Mortensen til at »springe ud af skabet« og fortælle offentligheden, hvad det er, han desværre ikke må ønske?

Hermed et lille udpluk fra »Landbytossernes Dagbog«.

Med venlig hilsen

medlem af Enhedslisten

i Skive

Morten Rasmussen

Feldingbjergvej 10

7850 Stoholm