Flot vejr gav flot trav i Skive

Omsætningen nåede lige over 2,3 millioner

Udgivet:17. januar 2022, 09.07

Læsetid:3 minutter

TRAV Der var fine betingelser, da Skive Trav i går middag afviklede årets første lunch-trav. Vejret var fint med lidt solskin, der var ikke meget vind, og banelegemet var i top.

I første afdeling svigtede spillets største favorit Gin Lady, der var spillet på 61 procent. Men Ready Cash-hoppen galoperede fra start, og så var der lagt på til en overraskelse. Den sørgede sidste års mest vindende kusk, René Kjær, for, da han sejrede med ustabile Dollars And Cents. Love You-hoppen fik fra spor et det perfekte løb på den førende Freja Henley, og René Kjær kunne vente med angrebet til midt på opløbet, og så kunne Dollars And Cents speede forbi Freja Henley. Vinderodsset var på hele 22 gange pengene, og V4-værdien var over 800 kroner. Vindertiden for Dollars And Cents var 14,8/1600 meter - ny rekord.

Læs også
<span>Skive Trav satte omsætningsrekord:</span> Spillerne fik brugt over 20 millioner kroner <span>Skive Trav satte omsætningsrekord:</span> Spillerne fik brugt over 20 millioner kroner
Læs også:
Skive Trav satte omsætningsrekord: Spillerne fik brugt over 20 millioner kroner

Thai Sanda spidsede løbet hjem...

Få fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indevarende abonnementsperiode. Mindste pris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer