Gå til hovedindhold
Lokalt

Åbner butik igen: Møbelsælger vender tilbage til sydbyen

08-03-2018 KL. 20:52
Empty

Jydsk Møbel Outlet vender tilbage til Yde Centret. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Når hver fjerde kunde gad at køre fra Herning til Skive, måtte det være en god forretning at flytte sin butik til Herning.

Og så lukkede Leo Engholm sin butik i Skive og åbnede en ny i Herning.

Nu udvider han med en butik i Skive. På samme adresse og i samme lokaler, som han for godt to år siden sagde farvel til.

Men situationen er en anden. Siden Leo Engholm 1. december 2015 lukkede på Skyttevej i Skive, er to andre møbelforretninger lukket i Skive. Samtidig har Leo Engholm i Herning flere kunder fra Skive-egnen:

- Og de har længe spurgt, om Jydsk Møbel Outlet snart skulle tilbage til Skive. Nu er konkurrencen en anden, fordi to møbelforretninger er lukket, siden vi flyttede til Herning, mener Leo Engholm.

Han henviser til Danbo-Møbler, der lukkede for knap halvandet år siden, og til Bolighuset Skive, der lukkede for knap to måneder siden. Bolighuset Skive lukkede efter et år hos Center Øst på Viborgvej, men havde inden da drevet forretning i Jydsk Møbel Outlets tidligere og nu kommende lokaler på Skyttevej.

Planen er nu, at Leo Engholms hustru skal arbejde i butikken i Herning, mens han skal stå for den daglige drift af butikken i Skive.

Leo Engholm glæder sig over, at han får god plads. Alene til butiksareal har han lejet 750 kvadratmeter. Dertil kommer et område til lager.

- Vi har nok bare forbedret det, så vi nu har bedre og flere møbler, og så har vi brugskunst, siger Leo Engholm om udviklingen.

Jydsk Møbel Outlet åbner torsdag den 15. marts, og Leo Engholm lægger op til et brag af en åbningsfest, så der er travlhed både i Herning og Skive.

Før butikken for godt to år siden blev centreret i Herning, drev Leo Engholm i mere end fem år butik på Skyttevej. Så det er en adresse og nogle lokaler, som den kendte møbelsælger har et særdeles godt kendskab til.

Ved lukningen i Skive fik Leo Engholm og hustruen væsentligt længere på arbejde, da parret privat bor på Mors. Nu får Leo Engholm igen en kortere vej.

Tilbage i foråret 2010 etablerede Leo Engholm butik, Engholm Gulve, i Yde Centret. På 650 kvadratmeter begyndte han at sælge tæpper og trægulve, som var restpartier, han købte op. Efterfølgende solgte han varerne til mellem 30 og 60 procent mindre end den gennemsnitlige markedspris.

Allerede dengang havde han en butik i Herning, hvor han solgte trægulve, tæpper, møbler og havemøbler. På Mors kørte han rundt med en såkaldt gulv-bus.

Også møbelbutikken My Home har haft adresse i Yde Centret. Leo Engholm, som har mere end 30 års erfaring inden for branchen, valgte på grund af den anden møbelbutik kun at sælge trægulve og tæpper.

Men i august 2011 åbnede han Jydsk Møbel Outlet. Dengang var møblerne en blanding af finérmøbler og højglans-lakerede møbler.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland