Lokalt

Advokat har rykket flere gange: Christina venter stadig på erstatning

Som et plaster på såret for flere års mishandling fik 25-årige Christina Egebjerg Jensen tildelt en erstatning på 150.000 kroner, da der i september faldt dom ved Vestre Landsret.

Men hun har endnu ikke set en krone.

Og det undrer både hende selv og hendes advokat.

- Det har trukket ud, og sagsbehandlingstiden for erstatningen har i det her tilfælde været for lang. Derfor har jeg også flere gange rykket for erstatningen, siger advokat Keld Frederiksen.

Keld Frederiksen har endnu ikke modtaget dokumenter fra Højesteret, der nu skal behandle sagen, og derfor ved han ikke, om det spiller ind i udbetalingen af erstatningen, at sagen endnu ikke er afsluttet.

- Jeg kan ikke afvise, at der bliver kigget en ekstra gang på erstatningen, når sagen skal behandles i Højesteret, men umiddelbart burde det ikke få indflydelse på erstatningen og derfor heller ikke på udbetalingen. Jeg forventer, at pengene kommer inden for kort tid, lyder det fra Keld Frederiksen.

Den forvaringsdom, som 28-årige Martin Lønborg Nielsen blev idømt mandag i sidste uge, er nu blevet anket til landsretten. Foto: Steen Don