Handbjergs bådtyv på spil igen: Forulykkede på stjålen atv

25. juni 2021, 09.24

POLITI Den 40-årige mand fra Holstebro, der i sidste uge stjal to biler og forsøgte at stjæle to både fra Handbjerg Marina, har været på spil igen. Denne gang har han lavet ballade på Thyholm.

Onsdag aften henvendte han sig først på en landejendom for at spørge om vej til stationen. Ejeren af stedet syntes, det var lidt underligt, og han holdt derfor øje med ham.

Læs også
Bådtyv vendte tilbage til marina i stjålet bil: Ville stjæle en ny båd

Den 40-årige fortsatte til en anden landejendom, hvor der lykkedes ham at stjæle en atv. Den kørte han lidt rundt på, inden han endte med at forulykke ved et plejehjem i Hvidbjerg på Thyholm.

Politiet fik nys om, at han opholdt sig på en adresse i Struer, og der fandt de manden. Han blev anholdt og sigtet for det nye forhold om tyveri.

Det viste sig, at manden var efterlyst af Kriminalforsorgen. Mellem tyverierne i sidste uge i Handbjerg og denne uges tyveri skulle han være mødt op til afsoning af en anden dom, så han er udeblevet fra.

Derfor kørte politiet ham direkte til Viborg Arrest, hvor Kriminalforsorgen vil sørge for, han bliver sendt videre til fængselsafsoning. Samtidig arbejder politiet nu på at samle de to nye tyverisager, så det kan blive sendt videre til Anklagemyndigheden, og den 40-årige kan derfor se frem til endnu en tur i retten.

Læs også
Drone, helikopter og både: Politiets aktionsstyrke sat ind, da 40-årig bådtyv blev anholdt