Klub på jagt efter afløser: SIK’s sportschef stopper

Der er allerede vagtskifte om halvanden uge

Udgivet:19. september 2023, 10.11

Læsetid:1 minut

Carsten Riisgaard vil fremover koncentrere sig om sit job som investeringsrådgiver hos SparNord. Foto: Jan Sand

Thomas Johansen
Redaktionschef

JOBSKIFTE Fra 1. oktober er Rasmus Brandhof atter sportschef hos Skive IK. Den nuværende sportschef, Carsten Riisgaard, har valgt at sige jobbet op.

I en pressemeddelelse fra Skive IK fremgår det, at Carsten Riisgaard har måttet erkende, at det ikke bliver ved med at gå for ham at skulle arbejde både som investeringsrådgiver i Spar Nord og som sportschef i SIK. Derfor har han opsagt sin stilling i klubben.

»Vi er naturligvis kede af og ærgerlige over at det er kommet hertil, da vi synes Carsten har ydet en stor og dedikeret indsats i Skive IK«, lyder det fra SIK’s ledelse i pressemeddelelsen.

Administrerende direktør i SIK Rasmus Brandhof har i flere perioder tidligere varetaget jobbet som sportschef. Han har også selv måttet kæmpe med at få tiden til at slå til - blandt andet fordi han har drevet selvstændig virksomhed.

- Den solgte jeg tidligere på året, og selv om jeg er med ovre i den nye virksomhed i en periode, har jeg det fint med at skulle varetage jobbet som sportschef midlertidigt. Det er også clearet med virksomheden, siger Rasmus Brandhof.

Han vurderer, at han samlet set har arbejdet 12-13 år som sportschef i SIK, så der er masser af erfaring at trække på.

Brandhof er samtidig administrerende direktør i SIK. Derfor går SIK nu i gang med at finde en ny permanent sportschef.

- Men vi skal finde den rette profil blandt de kandidater, vi finder frem til, så vi skal ikke forhaste os i den proces, siger Rasmus Brandhof.

Han understreger, at SIK har været glad for Carsten Riisgaards indsats.

»Vi vil gerne sige tak til Carsten for indsatsen i Skive IK og ønsker ham alt held og lykke på hans videre vej«, lyder det i pressemeddelelsen.«

Indlæser debat