Dagens coronatal: Ingen nye smittede giver stabil incidens

23. juni 2021, 06.02

Arkivfoto.

CORONA Der sker ikke den store udvikling i smittetrykket for tiden. Og det gælder sådan set for både Skive, Viborg, Holstebro og Morsø Kommuner. Tallene fra mandag er nemlig fuldstændig identiske med de tal, der er blevet offentliggjort tirsdag eftermiddag. Smitten må derfor betegnes som stabil.

I Skive ligger incidensen (antal smittede pr. 100.000 indbyggere i den sidste uge) på 26,2. Det gjorde den faktisk også i søndags. Der har heller ikke været nogle nye smittetilfælde sin den dag, så hvis det fortsætter, ser vi snart et fald i incidensen. I løbet af de sidste syv dage er 12 personer med bopæl i Skive Kommune testet positive for coronavirus.

I Viborg er incidenstallet 3,1 både mandag og tirsdag. I faktiske tal er der også kun tre personer, der er bosat i Viborg Kommune, der er blevet registreret som smittede inden for den seneste uge.

30,8 har incidensen været i Holstebro både lørdag, søndag, mandag og tirsdag, så der kan man virkelig snakke om et stabilt smittetryk. I Holstebro Kommune er 18 personer blevet smittet med corona i løbet af den sidste uge.

På Mors ligger incidensen på 34,6. Og ligesom med Holstebro har den ligget på det niveau siden lørdag. Så her sker der altså heller ikke en udvikling i smitten. I den seneste uge er kun syv personer fra Morsø Kommune testet positive.

På landsplan er der fra mandag til tirsdag registreret 155 nye smittetilfælde.

Indlæser debat...