Gå til hovedindhold
Lokalt

Ændrede sine lotto-tal for et år siden: Fjandbo tog den store lottogevinst

15-02-2019 KL. 12:04
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var en lottospiller fra Fjends, som sidste weekend vandt fem millioner i lotto. Manden, som er i 70’erne, har overfor Danske Spil bekræftet sin gevinst, men ønsket at være anonym. Så det eneste vi ved om den heldige vinder er, at han bor i Viborg Kommune - med postnummer »Skive«.

Manden er Plus-kunde hos Danske Spil og spiller på abonnement. Han havde derfor ikke holdt øje med trækningen lørdag aften og anede således ikke, at han kunne skrive millionær på visitkortet før søndag aften, da han fik et meget opmuntrende opkald.

- Det var en sød medarbejder fra Danske Spil, der fortalte, at jeg havde vundet fem millioner. Jeg troede jo først, det var en joke. Men som samtalen skred frem, gik det op for mig, at det nok var rigtigt. Jeg kan love dig, at jeg ikke sov særlig godt om natten. Man tror jo nok ikke rigtig på det, før man kan se dem på kontoen, har han fortalt Danske Spil.

Manden, der er gift, forklarer at pengene falder på et tørt sted.

- Det er jo ikke mange penge, man har at gøre med som pensionister. Gevinsten gør, at vi nu med sikkerhed kan blive i vores hus - og tilmed kan få opdateret det på forskellige måder, siger han.

Manden har spillet Lotto siden begyndelsen for næsten 30 år siden. Han begyndte at spille i forbindelse med et rygestop, da han tænkte, at han alligevel ikke ville få sparet pengene op.

For et års tid siden ændrede manden på nogle tal i de forskellige rækker, som han ellers havde spillet lørdag efter lørdag i et halvt liv – hvilket nu har vist sig, at være et særdeles indbringende indfald.

- Da jeg fortalte min kone, at vi havde vundet, var det første hun sagde: »Havde du ikke sagt det op for længst?«. Men da det så gik op for hende, hvor høj gevinsten var, var hun meget glad for, at vi stadig havde abonnementet, fortæller han.

Parret vil gerne udskifte deres gamle bil med en nyere en af slagsen samt bruge pengene på oplevelser, som de aldrig ville have troet, de ville få råd til.

- Vi har blandt andet drømt om at opleve Nordkap, men det er altid blevet ved snakken. Men nu tror jeg, det skal være, lyder det i mandens beretning til Danske Spil.

tj

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland