Gå til hovedindhold
Sport

Ærgerligt afbud: Medaljehåb melder fra til VM

19-09-2019 KL. 09:02
Empty

Niklas Larsen er skadet og kan ikke køre VM i næste uge. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Team coloQuicks store medaljehåb ved næste uges U23-VM i landevejscykling, Niklas Larsen, er blevet tvunget til at melde afbud til mesterskaberne i Yorkshire i England.

Undervejs i Niklas Larsens triumf i PostNord Danmark Rundt, som han vandt som den kun anden amatørrytter i historien, fik han en overbelastningsskade i sin ene balle. Smerterne er siden taget til i styrke, og efter at have gennemgået en skanning i denne uge har den 22-årige rytter accepteret lægernes kraftige anbefaling om holde pause.

Jeg har prøvet at bide tænderne sammen og har sagtens kunnet træne og køre løb, men efterhånden blev det så slemt, at jeg var nødt til at konsultere lægen, og så blev resultatet, som jeg havde frygtet - en længere pause og farvel til VM, siger han i en meddelelse på coloQuiks facebook-profil.

Den har affødt flere kommentarer. Blandt andet fra de to VM-holdkammeraterne, som ærgrer sig.

» Saaaatans, det er jeg ked af at høre, Capitan. God bedring«, skriver Mathias Norsgaard, mens Mikkel Bjerg kort og godt skriver: »Nooo«.

Landstræner Anders Lund gav torsdag eftermiddag coloQuick besked om, at holdets Jacob Hindsgaul er udtaget til VM i stedet for Niklas Larsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland