Tidligere konservativ spidskandidat går over til Skive-Listen

1. oktober 2017, 20.46

Under kommunalvalget i Skive Kommune i 2013 måtte Palle Jepsen som spidskandidat se, at Det Konservative Folkeparti røg ud af Skive Byråd. Her ses han på valgaftenen med borgmester Peder Christian Kirkegaard (V) til venstre. Arkivfoto: Steen Don

Under kommunalvalget i Skive Kommune i 2013 var stenhugger Palle Jepsen, Skive, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti.

I år støtter han den nye borgerliste Skive-Listen.

Palle Jepsen var inden Skive Folkeblads deadline til messe i udlandet. Han har via en mail til Skive Folkeblad bekræftet sin støtte til Skive-Listen.

»Jeg har valgt at give 100 procent støtte til Skive-Listen. Vi trænger i den grad til at få fokus flyttet over på lokomotivet og få brandet Skive som hovedby igen. Jeg føler, at det er sidste udkald til at få sat turbo på byens og hele kommunens udvikling. Vi vil nu se handling og især for mig personligt på erhvervspolitikken. Vi har så mange små og mellemstore virksomheder, som er den vigtigste ressource, vi har til at vækste nye arbejdspladser.

Al fokus har de sidste mange år kun været rettet mod iværksættere. Jeg vil gerne få rettet fokus hen på etablering af en ny »kapitalpulje/fond«, som skal skaffe midler til kommunen. Dette for at få rejst kapital til realisering af projekter i Skive. Det kunne efter min bedste overbevisning være til at etablere nye boligmuligheder for ældre borgere, måske en ny stor byskole og bedre service i vores sociale tilbud,« skriver Palle Jepsen.

Han skriver også: »De sidste 10 år har vi haft tre forskellige planer for åen plus, at man har fået Big Blue-planen, som nu har givet os en bro over Karup Å. Det var måske et lille billede af grunden til min beslutning.«

Palle Jepsen fik under kommunalvalget i Skive Kommune i 2013 242 personlige stemmer. Topscorer for Det Konservative Folkeparti i Skive Kommune i 2013 var Keld Mørk Kristensen, Rønbjerg, 283 stemmer, som i år stiller op for Socialdemokratiet.

Det Konservative Folkepartis spidskandidat i år er Peter Neumann, Skive. Under valget i 2013 fik Peter Neumann 29 personlige stemmer. Det Konservative Folkeparti opnåede i 2013 ikke valg til Skive Byråd.