Gå til hovedindhold
Lokalt

Aflyst i sommerferien: Nu bliver der alligevel kræmmer-marked i Virksund

15-09-2020 KL. 10:50
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I år var der ikke, som planlagt, udsigt til loppe- og kræmmermarked i Virksund - et tilløbsstykke, som rigtig mange mennesker ser frem til hvert år i uge 29, men det satte corona-krisen en stopper for.

Men nu bliver der et marked alligevel.

- Derfor er det med stor glæde og forventning, at vi trods de skærpede regler om forsamlinger og offentlige arrangementer, kan byde velkommen til loppe- og kræmmermarked i en lidt mindre, men absolut lige så hyggelig og farverig udgave, fortæller Lisbet Winter fra Café Mille.

Ifølge arrangørerne har man gjort alt efter regler med hensyn til afstand mellem standene, og der holdes øje med, at folk overholder påbuddene.

Der vil være kræmmere over hele pladsen. Der kan købes kaffe og lagkage, is og pølser, sandwich og dejlig velskænket fadøl i caféen.

Lørdag aften kommer The Vils på besøg og spiller numre fra deres store musiske repertoire indenfor dansk musik, når den er mest hyggelig og folkelig.

Der er plads til 50 kræmmere, og der er stadig standpladser at få. Overskuddet fra kræmmermarkedet går til Virksund Egnsmuseum.

»Sensommer loppe- og kræmmermarked« finder sted lørdag 19. og søndag 20. september. Markedet er arrangeret i samarbejde med Virksund camping, Café Mille og Virksund Egnsmuseum.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland