Gå til hovedindhold
Sport

Ajax nappede pointene i Skive

14-12-2019 KL. 16:12
Empty

Emil Grønbechs venstre arm var i hopla mod Ajax, men forhindrede ikke nederlaget. Arkivfoto: John Randeris/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Garantien for en kedelig kamp mellem Skive fH og Ajax er nogenlunde lige så stor som for en hvid jul.

De meteorologisk interesserede vil derfor allerede have regnet ud, at det igen blev intenst og spændende, da de to hold krydsede de håndboldmæssige klinger i Interfjord Arena lørdag eftermiddag.

Og desværre for skibonitterne blev det med Ajax som vindere med 31-29. Som sådan ikke ufortjent, da SfH’erne kun var foran en enkelt gang ved stillingen 2-1. Men hjemmeholdet følte sig godt og grundigt bortdømt i anden halvleg, hvor i hvert fald en håndfuld tvivlsomme kendelser gik Skive imod.

Den sidste var med 20 sekunder igen, da Jesper Sørensen fik foden på en dyb afslutning. Sørensen og resten af SfH-lejren mente, bolden gik videre ud på stolpen og så videre over sidelinjen, men efter en intern votering gav dommerne Ajax bolden ud fra antagelsen, at bolden ikke havde været i kontakt med stolpen.

Ajax udnyttede situationen til den sidste afgørende scoring et par sekunder før tid.

Skives forsvar var i en sørgelig forfatning før pausen. Det blev bedre i anden halvleg, hvor der lige så stille blev pillet ved Ajax’ forspring med Lasse Rask og Emil Grønbech som de bærende angrebskræfter.

Men lige lidt nyttede det.

Skive mangler nu en enkelt kamp i 2019. Det er på lørdag på udebane mod Odder.

Få reaktioner i Skive Folkeblad på mandag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland