Gå til hovedindhold
Sport

Angriber tager et år mere i SIK: »Han afslutter sindssygt godt«

18-06-2019 KL. 12:40
Empty

Jeppe Mogensen afgjorde sagerne på Vanløse Idrætspark. Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive IK har forlænget aftalen med angriberen Jeppe Mogensen, der nu er på kontrakt i klubben frem til sommeren 2020.

Mogensen var en af profilerne på det SIK-hold, der sikrede sig oprykning til 1. division i den netop overståede sæson. 14 mål nåede han således at notere sig for i sæsonens 33 kampe.

Derfor glæder SIK’s sportschef Rasmus Brandhof sig naturligvis over, at parterne er nået til enighed om en ny aftale.

- Det er vigtigt for os at kunne holde på Jeppe et år mere. Han har været med en del år nu og har scoret mål i alle sæsoner, som han har spillet for klubben. Det gælder både i 1. division og i 2. division, så den kontinuitet har stor betydning for os, lyder det fra sportschefen i en pressemeddelelse fra klubben.

Rasmus Brandhof har ikke svært ved at udpege frontmandens kvaliteter.

- Jeppe er en dygtig angriber og en rigtig afsluttertype, som scorer sine mål hver sæson. Hans to helt klare kompetencer er, at han altid arbejder stenhårdt, og at han afslutter sindssygt godt. Han kan afslutte godt både med højre og venstre ben. Og når han får chancerne i feltet, så sparker han dem ind, hvilket er en vigtig ting at kunne som angriber, forklarer han i pressemeddelelsen.

Sportschefen mener samtidig, at der er yderligere udviklingspotentiale hos den 23-årige Jeppe Mogensen, som kom til klubben fra Randers i 2016.

- Han har mange kvaliteter, men han har også mange ting at lære. Jeg tror det, der er vigtigst for ham, er en masse spilletid, og det har han mulighed for at få hos os i højere grad end hos en af de større klubber. Han har gjort det godt de sidste par år, og kan han fortsætte det, så har han bestemt også mulighed for at udvikle sig yderligere, vurderer Rasmus Brandhof.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland