Gå til hovedindhold
Kultur

Ansatte får en oplevelse: Kongelige musikere giver koncert på Thise Mejeri

17-05-2019 KL. 20:20
Empty

Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

To operasangere og fem kapelmusikere fra Det Kongelige Teater giver på mandag den 20. maj koncert for medarbejderne på Thise Mejeri.

- De vil gerne ud blandt folk, og vi har sagt ja tak til besøget. Vi stopper produktionen og rydder osteriet tidligt den dag, men koncerten bliver kun for vores medarbejdere. Det oplyser kontorleder Winnie Soelberg Pedersen, Thise Mejeri.

På mejeriet har de allerede fået henvendelser fra folk, der gerne vil vide, hvordan de kan købe billetter, men det er altså ikke muligt.

Til gengæld tyder alt på, at medarbejderne på mejeriet i Thise kan se frem til en oplevelse af de store, selv om osteriet efterfølgende skal have en meget grundig rengøring.

- Vi er glade og stolte over at have sammensat en anderledes tour, hvor vi kan møde og underholde danskerne, der hvor de færdes i hverdagen - på arbejdspladsen, i bymiljøet og under fritidsaktiviteten.

Det siger Magnus Restofte, der er kommunikationschef på Det Kongelige Teater.

Turnéholdet bliver fulgt af et mindre filmhold, som optager en dokumentar om kunstnerne.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland