Gå til hovedindhold
Lokalt

Arrangører slår fast: Forårsmesse bliver gennemført

06-03-2020 KL. 12:13
Empty

Jørgen Olsen og Gunnar B. Simonsen arrangerer i den kommende weekend forårsmesse i Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive - og de har ikke tænkt sig at aflyse. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der ventes langt over 1000 gæster til weekendens forårsmesse i Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive - og arrangøren, GBS Management, har ikke planer om at aflyse.

- Vi har ikke tænkt os at aflyse. Det ville jeg overveje at gøre, hvis der var tale om en tætpakket koncertsal, men her er masser af luft. Folk må gøre op med sig selv, hvad de vil deltage i.

Det siger manden bag GBS Management, tidligere KCL-direktør Gunnar B. Simonsen, der for fjerde år i træk arrangerer messen sammen med tidligere marketingschef Jørgen Olsen.

De fastholder messen, selv om statsminister Mette Frederiksen (S) fredag middag anbefalede, at alle arrangementer med flere end 1000 personer i marts udskydes eller aflyses som følge af coronavirus.

- Vi har i talende stund 21 bekræftede tilfælde i Danmark og to på Færøerne. Det er vurderingen, at der vil komme flere til, slog statsministeren fast på sit pressemøde om coronoavirus.

I samme åndedrag erklærede statsministeren, at hun er overbevist om, at der kommer flere tilfælde i landet.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland