Gå til hovedindhold
Sport

Assistenttræner på plads i Skive IK

31-07-2020 KL. 12:27
Empty

Martin Thomsen har fået sat navn på sin kommende assistenttræner.
Arkivfoto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I den netop overståede sæson kørte Skive IK med to sidestillede cheftrænere i form af Martin Thomsen og Thomas Røll.

Efter sommerpausen bliver sammensætningen dog mere traditionel med Martin Thomsen som cheftræner og så en decideret højre hånd.

Og den hånd er nu blevet fundet i Skive-klubben.

Christian Flindt Bjerg, der forlader et job som cheftræner hos Vejgaard, kommer til at indtage den rolle.

- Det var os, der kontaktede ham. Han har kæmpe erfaring - først som spiller i både Schweiz, Tyskland, Norge og selvfølgelig AaB og Viborg. Som træner har han haft seniorhold i Thisted og Vejgaard og AGF’s U19-ligahold. Så han har en bred vifte af erfaring og forstår gamet. Desuden er han scout for Borussia Mönchengladbach i Skandinavien. Han kender nok samtlige danske spillere under 21 år, så der er meget forskelligt, vi kan bruge ham til, siger sportschef Rasmus Brandhof.

Selv om Christian Flindt Bjerg senest har været cheftræner, har det ikke været svært at overtale ham til at tage et skridt ned på trænerscenen.

- Han har gerne selv villet være assistent og prøve sig af som det. Så det har været et ønske fra ham selv. Han er egentlig blevet cheftræner ved et tilfælde. Han har ingen ambitioner om at skulle tage over som cheftræner hos os, så det bliver ikke sådan, at der står en klar til at dolke Thomsen i ryggen, forklarer SIK-sportschefen.

På samme tid er Skive IK heller ikke gået ind i samarbejdet med tanke om, at Flindt Bjerg skal køres i stilling til at tage over som chef på et tidspunkt, understreger Brandhof.

I første omgang har den nye assistent skrevet under på en aftale, der løber i et år frem til 30. juni 2021.

Lyder navnet på den nye assistent bekendt, kan det være fordi, Christian Flindt Bjerg er søn af den tidligere landsholdsspiller Ove Flindt Bjerg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland