Gå til hovedindhold
Ritzau Sport

Axelsen har allerede rettet øjnene mod All England

19-12-2017 KL. 10:50
Viktor Axelsen vandt sæsonfinalen efter en dramatisk slutkamp over tre hårde sæt mod Lee Chong Wei.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Badmintonspilleren Viktor Axelsen afsluttede søndag en fantastisk sæson på flottest mulig vis, da han strøg til tops ved sæsonfinalen i Dubai med finalesejr over Lee Chong Wei.

Det var sæsonens tredje Super Series-titel til danskeren, som i august nåede et foreløbigt karrierehøjdepunkt med VM-titlen.

Men der er ikke tid til at dvæle ved succesen for Axelsen, som allerede har tankerne på næste mål.

- All England venter i marts som det næste store mål. Så det har jeg mine øjne rettet mod, siger den 23-årige verdensmester til TV2 Sport.

Han lægger dog ikke skjul på, at 2017 har været et forrygende år for ham.

- Havde du sagt til mig for 12-13 måneder siden, at det var sådan et år, jeg ville få, så havde jeg nok købt den. Det har været et helt fantastisk år, siger Viktor Axelsen.

23. december rejser han til Kina for at spille opvisningskamp mod den olympiske mester Chen Long, og bagefter står den på holdkampe i Indien.

Julen bliver altså ikke fejret hjemme, men det gør ikke Axelsen noget.

- Det er jo mit job, og jeg elsker at spille badminton. Så hvis kroppen giver mig lov, er jeg også hurtigt i gang igen, siger Viktor Axelsen.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

112

"Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..." "Hvis du gør som jeg siger, så ser du din mor igen, men hvis du ikke gør, som jeg siger..."

Lokalt

Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde Forening advarer: Skive er ramt af smitsom og dødelig sygdom for hunde

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland