Stor færdselsaktion: 21 personer sigtet i Salling

8. september 2021, 09.34

Arkivfoto Casper Jacobsen.

POLITI Seks politifolk fra politiets færdselsafdeling var tirsdag mellem klokken 14 og 22 en tur forbi store dele af Salling. De holdt øje med trafikken i og omkring Lem, Balling, Durup, Jebjerg, Roslev, Breum og Ramsing, hvor de skrev 26 sager, som fordeler sig på 21 sigtede.

To knallerter var konstruktivt ændrede, så de kunne køre mere end det tilladte. På knallerter blev der også skrevet sager om manglende forsikring, fejl og mangler og manglende brug af styrthjelm.

Læs også
Alt var galt: Lang række sigtelser til 17-årig på motorcykel

Ved biler og varebiler blev det til sigtelser for brug af mobiltelefon under kørsel, manglende sele, overskridelse af spærrelinjen, hastighedsovertrædelser, kørsel frem for fuldt stop og kørsel uden førerret. Det blev også til en enkelt konfiskering af en bil. Niels Bach fra Skive Politi oplyser, at den højst sandsynligt blev konfiskeret i forbindelse med kørslen uden førerret.

Der var også motorcyklister, der fik sigtelser med. Her drejer det sig om overskridelse af spærrelinje, kørsel uden førerret, manglende forsikring, manglende registrering samt fejl og mangler.

Læs også
Først pladser igen til foråret: Historisk lang kø til de lokale køreskoler
Abonnement