112

Masser af udrykning: To trafikuheld med en halv times mellemrum

16. juni 2021, 17.45

UDRYKNING Med 24 minutters mellemrum blev ambulance og politi kaldt til to forskellige trafikuheld i onsdagens sene eftermiddagstrafik i Skive.

Først var det et uheld i Hancock-rundkørslen, hvor en personbil ikke overholdt sin vigepligt og forårsagede et sammenstød i rundkørslen, der ifølge trafikmeldinger en overgang var spærret i alle fire retninger.

I en af de implicerede biler var der - ifølge vagtchef Jesper Brøndum fra Midt- og Vestjyllands Politi - to små børn på bagsædet, men meldingen fra politiet lyder i første omgang på, at der ikke var nogen personskade ved uheldet, der fandt sted klokken 16.27.

Læs også
75-årig endte på sygehuset efter traktor-ulykke

Mens en politipatrulje befandt sig i Hancock-rundkørslen, blev den klokken 16.51 kaldt til Ringvej Syd, hvor der var sket et nyt uheld i krydset mellem ringvejen og Dalgas Allé.

Her blev en 59-årig kvindelig motorcyklist ramt af en bil, der skulle svinge til venstre ned ad Dalgas Allé.

I bilen sad en 40-årig kvinde fra Skive og en passager. Passageren og kvinden blev kørt til tjek på skadestuen i Viborg, fordi de klagede over mindre smerter.

Men motorcyklisten kom mere alvorligt til skade og brækkede en arm og et ben, oplyser en pårørende, som Skive Folkeblad har været i kontakt med.

Patruljen og ambulance er i skrivende stund stadig på stedet, og vagtchefen er derfor ikke i stand til at oplyse mere om uheldet.

OPDATERET KL. 19.27

Vagtchef Jesper Brøndum oplyser, at tre personer var impliceret i uheldet, to i personbilen, som blev ramt af motorcyklen, samt motorcyklisten selv. Der er umiddelbart ingen meldinger om alvorlige kvæstelser.

Læs også
Familiefar siger undskyld til ældre ægtepar: Mikkels vrede kogte over ude på vejen
Abonnement