Gå til hovedindhold
Lokalt

Bagedyst-Rosa om at være dystens darling: Det har været megasjovt

12-10-2017 KL. 12:15
Empty

For anden onsdag i træk kunne man opleve Rosa Kildahl fra Glyngøre i bagedysten på DR1. Men allerede efter første udsendelse i sidste uge var hun hele Danmarks Rosa. Foto: DR

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Selvom den seneste uge er gået over stok og sten for den nygifte Rosa Kildahl, Glyngøre, så har hun nydt de mange sjove øjeblikke. Rosa Kildahl, tidligere Christensen, behøver faktisk slet ikke bruge sit nye efternavn, for efter blot en udgave af »Den store bagedyst« på DR1 sidste onsdag var hun kendt som hele Danmarks Rosa, bagedystens seje bedstemor.

Ikke så snart var programmet slut, før det gik amok på netmedier og Twitter, og inden længe var »Rosa fra Glyngøre« blevet den nye bagedystkendis. Faktisk har stjernestøvet ligget så massivt over hende, at blandt andre dagbladet Ekstra Bladet fik en smagsprøve på hendes bryllup med Carsten Kildahl i lørdags. Og Rosa Kildahl, der lever af at brande andre i sit firma H2O Branding, er nærmest selv blevet et brand.

Men det lader 60-årige Rosa sig ikke gå på af.

- Det er ikke noget, jeg har prøvet før, men jeg er jo ikke nogen ung pige, så jeg falder ikke sådan ned af stolen. Det tager lidt tid med alle de medier, men det er megasjovt, siger Rosa Kildahl.

Hun havde ikke forudset, at hun på den måde ville tage Danmark med storm.

- Men jeg er jo nok ikke den typiske farmortype, siger hun og ler.

Det har overrasket hende, hvor meget opmærksomhed man faktisk kan få som deltager i bagedysten.

- Man kan ikke sætte sig ind i, at det her sker inden tiden. Men jeg har heldigvis så meget hår på brystet, at der skal mere til at vælte mig. Og nu er bagedysten jo et uskyldigt hyggeprogram, så jeg kan ikke forestille mig, at de vil skrive noget slemt, siger Rosa Kildahl.

Hun er helt klar over, at opmærksomheden vil fortage sig, når hun på et tidspunkt ikke længere toner frem på skærmen, og derfor har hun også valgt at nyde al den sjove opmærksomhed, mens den står på. Samtidig er hun helt opmærksom på, hvor hun trækker grænsen. For hun vil gerne vise en flig af sit privatliv til Danmark, men hverken medier eller befolkningen får det hele med. Sådan var det også, da hendes bryllup blev mediedækket i weekenden af både Skive Folkeblad, Ekstra Bladet og Billed-Bladet.

- Det blev kun dækket til dørtærsklen. De var først med efter vielsen - altså uden for kirken - og så var de med nede og se bryllupskagen, men resten var de ikke med til, siger hun.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland