Tv-værten om sex: Bollevenner er bare bedst

Tv-værten fortæller åbent om sex med venner, Christiane Schaumburg-Müller er blevet gift, Linse har mistet sin fra, og Gustav skal på tv igen - og andet nyt fra de kendtes verden ...

Læsetid:5 minutter

Sådan mødte 26-årige Anna Lin op, da TV-prisen 2023 sidste lørdag skulle uddeles i København. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Rasmus Viuff
Egnsredaktør

7 måneder siden

Anna Lin, 26, der har været vært for »Kender du typen«, har deltaget i DR-podcasten »Fantasier«. Her fortæller single-Anna åbent om, at sex med venner - uden at være i forhold til dem - er godt.

- Jeg synes, det er fedt at være venner med dem, jeg boller med. Gode gammeldags bollevenner, fordi det er lidt for flyvsk nogle gange, hvis man kigger på sin track record og har været sammen med fem mennesker på én gang over en periode og tænker: »Hvem fanden var de, og de var oppe i mig?« siger frk. Lin.

- Jeg kan godt lide at have noget åben kommunikation og lære dem, jeg har sex med, at kende, for så bliver sexen bedre.

Christianes drøm blev virkelighed

Christiane Schaumburg-Müller, 41, har nu fået tilføjet endnu et efternavn, Åxman. I sidste uge blev hun nemlig gift, og hun erklærer i Se og Hør, at vielsen var den vildeste dag i hendes liv.

Ægtemanden, der nu erstatter L.O.C. i førersædet hos Christiane, er Daniel Åxman. Han sagde ja til Christiane på Gentofte Rådhus. Bagefter var der frokost i Peter Lieps Hus i Dyrehaven, og så var der bryllupssalon hjemme i Gentofte for 74 af de nærmeste. Siden tog de med deres børn først til D’Angleterre og så til Firenze.

Det lyder vel egentlig ret o.k.

Parret mødte hinanden for fire år siden - da var hun kendt mediepersonlighed, og han ukendt pengemand. Åbenbart det perfekte match. Tillykke, Christiane!

Slut med Motor Mille

Thomas Buttenschøn, 37, dansk sanger, var til tv-branchens prisfest forleden, hvor han kom alene. Han kunne til Se og Hør fortælle, at han ikke længere er kæreste med Mille Gori, 33 - kendt som Motor Mille fra børne-tv.

- Det er længe siden, at vi har været sammen. Det var engang sidste år, sagde Buttenschøn, der engang var smedet sammen med bloggeren og influenceren Cana, der bærer hans efternavn.

Thomas sagde videre, at han og Mille Gori stadig er gode venner - det er de kendte altid - og at de taler sammen indimellem. Thomas har også skrevet en sang om deres brud.

Parret var ret tætte ellers - de købte endda hus sammen. Men der var altså start i 2018 og stop i 2022.

»Ex on The Beach«-kærester siger farvel

Mads Andersen og Emilie Hoffmann - kendt fra den der tv-serie, »Ex on The Beach« - er gået fra hinanden. På en måde, fortæller Ekstra Bladet.

- Mads og jeg har valgt at skifte vores relation som par/kærester ud med at være venner, og forhåbentlig bedste venner på længere sigt, skriver Emilie Hoffmann på Instagram.

- Vi ønsker nemlig ikke at være uden hinanden i vores liv, men på nogle andre betingelser. Det er ved at være et par uger siden nu, så vi har lige haft lidt tid for os selv til at finde hoved og hale i vores nye situation. Så ja, det betyder altså, at Mads og jeg er gået hver til sit i den bedste og smukkeste stil, som to voksne mennesker engang nu kan.

Sig mig: Er der slet ingen, der smækker med døren mere, når de går fra hinanden?

Skuespiller Mathilde Norholt kan nu også kalde sig "certificeret fødselsterapeut". Foto: Emil Agerskov/ritzau scanpix

Norholt som fødselsterapeut

Mathilde Norholt, 39, der er kendt som skuespiller, har uddannet sig til noget andet nu, fortæller Se og Hør.

»Officielt nu: certificeret fødselsterapeut. Sikke en fantastisk rejse. Fødselsterapeuten og alle de vidunderlige kvinder på holdet«, skriver Norholt på Instagram.

»Og ja, jeg er stadig skuespiller, og ja, jeg kan være begge dele«.

Norholt fortæller ikke noget om årsagen til sit valg. Men spændende lyder det.

Julia Sofia, 24-årig youtuber og tidligere deltager i »Vild med dans«, fortalte sidste år i december, at hun nu var blevet kæreste med Mark Abildhauge på 48, der er træningsekspert på »Go’ Morgen Danmark« på TV 2.

Og nu kommer hun med endnu en nyhed i Se og Hør: Parret er flyttet sammen - i Greve.

- Vi fik nøglerne i går, så det er spændende. Vi kommer til at bo dejligt lige ved stranden, sagde Julia Sofia ved premieren på tredje sæson af Star Wars-serien »The Mandalorian«.

- Det kom ud af det blå, men vi fandt det rette sted, og det føles bare rigtigt.

Gustav skal på tv igen

Gustav Salinas har ikke lavet reality-tv i syv år, men nu er han tilbage, fortæller han i Ekstra Bladet. Han skal være med i »Stjerner i trøjen« på Kanal 5.

- Jeg troede ikke selv, at jeg ville vende tilbage til reality-verdenen, siger Gustav, der har brugt de syv år på at blive en veltrænet personlig træner.

- Nogle vil kalde det en dokumentar eller et menneskeligt eksperiment, men i bund og grund er det reality, når det er bedst.

Med i programmet, der optages på Bornholm, er også Janni Ree.

Linse har mistet sin far

Du har sikkert ikke hørt så meget om ham; Ole Christensen. Men han var altså Linses far. Vi skriver »var«, for Se og Hør fortæller, at Ole Christensen, tidligere typograf, har taget afsked med livet. Det skete omgivet af sine nærmeste - mellem dem Linse, der ellers ikke har haft noget tæt forhold til sin far.

»Jeg husker ham fra min unge barndom, et par »hej« på Bryggen igennem ungdommen, og så mødtes vi på Torremolinos i 2018. Vi var hverken Father eller Daughter of the year, men jeg er glad for, at vi fik krammet hænder, inden du smuttede i forvejen«, skriver Linse på Instagram.

- De første otte måneder af mit liv boede jeg på et spædbørnshjem i Lyngby, hvor Mopper kom ud og gav mig flaske. Hun har fortalt mig, at min far ikke rigtig gad mig; han ville hellere feste på de lokale værtshuse. Dem var der mange af på Bryggen, har Linse tidligere fortalt i sin bog om noget af sin barske barndom.

Læs også
Hun troede ikke selv på det: Negledamen så Linde med mave Hun troede ikke selv på det: Negledamen så Linde med mave
Læs også
Hun troede ikke selv på det: Negledamen så Linde med mave
Læs også
Forfatter holde pause: Vil have tid til at knalde Forfatter holde pause: Vil have tid til at knalde
Læs også
Forfatter holde pause: Vil have tid til at knalde
Læs også
Folk i fokus: Caroline må igen på jagt efter ny mand Folk i fokus: Caroline må igen på jagt efter ny mand
Læs også
Folk i fokus: Caroline må igen på jagt efter ny mand