Bil stjålet i Skive: Biljagt gennem Salling endte på Mors

Den 31-årige mand fra Nykøbing har nu fået fire sigtelser mod sig

Udgivet:03. oktober 2022, 09.51

Læsetid:2 minutter

Foto: Martin Ballund

Pauli Vendelbo
Journalist| pv@skivefolkeblad.dk

BILJAGT Søndag eftermiddag mødte to mænd på henholdsvis 45 og 43 år, begge fra Skive, op på politistationen på Resenvej.

De ville fortælle, at de havde ladet en Ford Focus stå ulåst på Frederiksgade - og med nøglen i tændingslåsen.

- Da de efter kort tid kom tilbage til bilen, var den væk. Mens vi snakkede med de to mænd, blev vi ringet op af den enes 21-årige søn. Han kunne fortælle, at han, mens han snakkede i telefonen, kørte bag ved den stjålne bil på Rute 26, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet rådede den 21-årige søn til at holde afstand til manden i den stjålne bil. Og så skulle han lade politiet om at tage kontakt til ham.

- Men han kunne ikke lade være med at konfrontere føreren af den stjålne bil, da biljagten gennem Salling endte i Nykøbing. Der var tale om en 31-årig mand fra Nykøbing, der hurtigt sagde til den 21-årige søn, at han da ikke vidste, at det var hans families bil, og at han bare kunne tage nøglerne. Samtidig lagde den 21-årige mærke til, at den 31-årige havde en kniv på sig, siger Niels Bach.

Derefter løb den 31-årige morsingbo fra stedet, og politiet indledte en jagt efter ham.

- På et tidspunkt var der et vidne, der kontaktede os og spurgte, om vi søgte en mand, der havde virket noget underlig. Og så fik vi at vide, at han netop havde taget en taxa. Så vi fik ringet til taxaselskabet, og han blev standset i taxaen på Brovej ved Viumvej i Salling, lyder det fra Niels Bach.

Den 31-årige mand blev derefter anholdt, og han er nu sigtet for brugstyveri, spirituskørsel, da han var påvirket af alkohol, overtrædelse af knivloven samt kørsel i frakendelsestiden.

Mere interessant læsning

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Skive Folkeblad

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere