Efter tre medlemmer af bestyrelsen smækkede med døren: Ny forstander udpeget til lokal efterskole

Bestyrelsen er også blevet suppleret på ekstraordinær generalforsamling, efter tre medlemmer trak sig i protest

2. juni 2021, 08.51

Hedens Efterskole har haft et turbulent første år, hvor både forstander og flere bestyrelsesmedlemmer er skiftet ud. Arkivfoto

SKOLE Bestyrelsen for Hedens Efterskole i Sdr. Resen har per 1. juni 2021 ansat Finn Mester som ny forstander på skolen, der med et særligt hensyntagende miljø er i sit første leveår. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Finn Mester afløser Anders Bøtker, der bliver på stedet den første halvdel af juni for at sikre ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!