Gå til hovedindhold
Sport

Bechmann måtte tage slukøret fra lufthavnen

13-03-2020 KL. 10:58
Empty

Henning Bechmann kom ikke til Nepal i denne omgang. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Ekstremløberen Henning Bechmann fra Stoholm har længe haft udset sig området omkring Mount Everest i Himalaya-bjergkæden som sit næste løbseventyr på den såkaldte Filuran Trail Tour.

Oprindeligt var planen, at starten i Nepal skulle gå i begyndelse af april, men den lokale eventyrer valgte i stedet at fremskynde projektet, så han allerede i denne weekend skulle stævne ud.

Derfor var den rutinerede løber fredag morgen på plads i Midtjyllands Lufthavn med udsigt til mellemlandinger i København og Dubai inden ankomsten til det bjergrige Nepal lørdag morgen.

På det tidspunkt kunne Skive Folkeblad imidlertid overbringe stoholmeren nyheder fra udenlandske medier om, at Nepal tilsyneladende har valgt at lukke ned for alle turistvisa fra lørdag d. 14. marts og frem til 30. april. Det betyder helt konkret, at udlændinge - som Henning Bechmann - ikke vil blive lukket ind i landet grundet Corona-krisen.

Det gav anledning til, at Bechmann selv måtte iværksætte en nærmere undersøgelse af situationen. Lidt i 10 fredag blev konklusionen, at han ikke satte sig op i det første fly, og at turen dermed ikke bliver gennemført i denne omgang.

Det efterlod naturligvis den lokale løber med blandede følelser.

- Det er sgu skuffende, men jeg vidste godt, at jeg tog en chance. Var jeg kommet ind, havde jeg kunnet glæde mig over det, men nu er det gode, at jeg slet ikke kommer så langt. Jeg kunne være endt med at have siddet i lufthavnen i Nepal og så skulle til at gøre noget for at komme hjem. Så havde jeg følt, at det hele havde været spildt. Nu er det sådan, det er, men selvfølgelig er der skuffelse, for man har jo gearet sig selv op, siger Bechmann.

I og med han ikke nåede at sætte sig på et fly, kunne han fredag formiddag i stedet sætte kurs mod arbejdspladsen Sport24 i Skive.

- Det kan være, der er en dybere mening med det. Nu vil jeg smutte hjem og ind på arbejdet. Det kan være, de ligner nogle, der har set et genfærd, når jeg træder ind, siger han med et grin.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland