Gå til hovedindhold
Kultur

Bestyrelse leder efter afløser: KCL-direktør stopper

27-11-2018 KL. 09:42
Empty

Bent Mølgaard stopper efter syv år i spidsen for Kulturcenter Limfjord. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter syv år som administrerende direktør for Kulturcenter Limfjord (KCL) har Bent Mølgaard valgt at stoppe og gå på efterløn. Det sker nærmere bestemt med udgangen af april måned 2019. -Det er ganske udramatisk, forklarer Bent Mølgaard, der bliver 64 år til februar. Jeg er blot nået dertil i mit liv, hvor det føles rigtig at stoppe - og i stedet få tid til andre ting i tilværelsen. Det er vist ikke nogen hemmelighed, at dette job kræver rigtig meget tid - også aftener og weekends, og nu har jeg været i denne branche i mere end 30 år, så nu synes jeg, det er blevet tid til at prioritere andre ting i tilværelsen så som venner, fritidsinteresser og ikke mindst min familie, børn og børnebørn, fortæller Bent Mølgaard.
 
-Vi er meget kede af, at Bent har valgt at stoppe, men samtidig har vi i bestyrelsen stor respekt og forståelse for beslutningen. I de syv år Bent har siddet i direktørstolen i KCL har han stået i front for en imponerende og positiv udvikling. KCL overtog selv driften af hele centret fra 1. januar 2013 og denne udvikling er gået over al forventning, udtaler Ann Østergaard, formand for KCL’s bestyrelse. 
 
I løbet af de syv år er der gennemført en del større ombygninger og moderniseringer af KCL, så centret i dag råder over mere end 21.000 kvadratmeter. Lige nu er KCL i gang med endnu to mindre ombygninger.


Bestyrelsesformand Ann Østergaard forklarer, at bestyrelsen er i fuld gang med ansættelsesprocessen for at finde en ny direktør, og at stillingen vil blive slået op i løbet af ganske kort tid

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland