Gå til hovedindhold
Debat

Besværligt i Skive Kommune

17-02-2019 KL. 08:24
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Alle løbende bevillinger på brystproteser er nu annulleret.

Vi har i Inshop - Varehuset hver dag kunder, der kommer og spørger, hvad de skal gøre, når de skal have brystprotese. De fleste synes, det er blevet lidt uoverskueligt for dem.

Jeg/vi er virkelig ked af, at det hele er blevet så besværligt for borgerne, men jeg/vi kan ikke gøre noget ved det. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer.

Derfor vil jeg her delagtiggøre vores kunder i Skive Kommunes nye procedure.

Fra dags dato skal alle, der skal have en ny protese, først kontakte visitationen for hjælpemidler på tlf. 99156660 og bede dem hjælpe med at lave en ny ansøgning. Ellers skal du selv søge digitalt. De har åbent mellem kl. 8-9 om morgenen.

De vil så sende jer til os, hvis det er os, I ønsker som leverandør.

Så finder vi sammen ud af, hvilken protese der er bedst. Vi udfylder et skema (også selv om det er den protese, I plejer at bruge). Så sender vi skemaet med vores vurdering til visitationen.

Indtil videre matcher vi kommunens tilskudspris, men det er svært at sige, om vi fortsat kan blive ved med det, da priserne åbenbart er en hemmelighed, indtil vi har udført arbejdet.

Når visitationen så har modtaget både ansøgning og tilbudsskema, sender de en bevilling og en kvitteringsblanket til borgerens e-boks, og først derefter får du at vide, hvilket tilskud du får.

Borgeren skal selv opfordre kommunen til at sende bevillingen til vores e boks (det gør de gerne i andre kommuner), hvis det er det, borgeren ønsker.

Vi har prøvet om, vi kunne komme igennem med dette ønske fra borgerne, men det er ikke lykkedes os, så I må selv agitere for det.

Når I har fået bevilling m.m. i jeres e-boks, så skal I printe blanketterne ud og medbringe dem til os.

Borgere, der ikke har en printer, skal så igen henvende sig til kommunen, så finder de en løsning.

Vi har også forespurgt, om kommunen giver tilskud til en printer til borgerne, men det fik vi ikke svar på.

Hvis I kan få en aftale med kommunen om, at de sender det til vores e-boks, behøver I ingen printer. Så klarer vi det for jer.

Så kommer I igen ned til os og afleverer bevillingen, og først da kan I få udleveret jeres brystprotese. Så skal kvitteringsblanketten underskrives og sendes tilbage til visitationen evt. på sikker mail

Jeg beklager endnu engang, at alting skal være så besværligt i Skive Kommune, og ja det er rigtigt, at de fleste andre steder kører det hele meget nemmere.

Men det hjælper ikke at klage til os - send i stedet din klage til kommunen, hvis du er utilfreds.

En ting er helt sikkert: Vi er der for jer og hjælper gerne, hvis I har behov.

Men vi må ikke udlevere en brystprotese, før I har afleveret jeres bevilling.

Venlig hilsen

Else Arent,

The Inshop

Varehuset Skive,

Adelgade 18,

7800 Skive

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland