Gå til hovedindhold
Debat

Betjente i aktion

25-09-2020 KL. 22:22
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er betryggende at se i dagens avis, at politiet i Skive ikke tøver med at skride ind hvis en bekymret borger anmelder mulige overtrædelser af straffeloven. Således sendte man ikke mindre end to mand ud da en årvågen borger anmeldte en solbadende kvinde yderst på badebroen ved Strandtangen. At man skal være to mand, må jo være fordi man ikke ved hvad sådan en solbadende kvinde - med bar numse! - kan finde på. At der ikke var tale om en lovovertrædelse, må så være. Hvem ved, hvad der kunne være sket hvis man fra myndighedernes side bare havde ladet det passere uden påtale!

Den ene betjent har nok ringet rigspolitichefen op for at få råd og vejledning i en situation der kunne være endt meget værre.

Et lille men er dog, at man efterlades med det indtryk af at politiet ikke altid prioriterer opgaverne helt gennemskueligt. Således kan det virke det som om det ofte er vanskeligt at få dem til at interessere sig for opklaring af indbrud. Men måske er en bar numse i realiteten en større trussel mod retssikkerheden eller også sad de to betjente og kedede sig hjemme på stationen eller i deres tjenestebil og trængte til lidt kvindeligt selskab.

Venlig hilsen

Peter Bach Nicolaisen,

Krabbesholm Allé 10,

7800 Skive

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland